Accident pe Autostrada A3, în apropiere de Ploiești. Două victime, în stare gravă 
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Un accident grav a avut loc pe autostrada A3 București - Ploiești. 

Patru victime ale accidentului produs duminică după-amiază, pe autostrada A3, au fost transportate la spital, două fiind în stare gravă.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, în urma impactului dintre un autoturism şi o autoplatformă, au fost duse la spital patru persoane, între care un copil de patru ani. Acesta a fost preluat în stare de conştientă de către o ambulanţă pentru a fi dus la UPU Ploieşti.

Tot la UPU Ploieşti au fost duşi un bărbat de 26 de ani, conştient, precum şi o femeie de 32 de ani aflată în comă.

O altă victimă aflată în stare gravă, o femeie de 27 de ani care este în comă, a fost transportată de elicopterul SMURD la un spital din Bucureşti, arată sursa citată.

Accidentul s-a produs la kilometrul 63 al autostrăzii A3, pe sensul Bucureşti-Ploieşti. Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Poliţiei Române, circulaţia în zonă s-a desfăşurat îngreunat, pe o singură bandă a sensului de mers spre Ploieşti. 

Știrea inițială: 

ORA 14:54 Prahova: Accident rutier pe autostrada A3; două persoane sunt inconştiente

Un accident rutier a avut loc, duminică după-amiază, la kilometrul 63 al autostrăzii A3, pe sensul Bucureşti-Ploieşti, două persoane fiind inconştiente.Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, un autoturism şi o autoplatformă au intrat în coliziune, iar două dintre cele cinci persoane implicate sunt inconştiente.

La locul accidentului intervin o autospecială de stingere, o descarcerare, două ambulanţe SMURD, dintre care una de terapie intensivă şi două ambulanţe SAJ. În sprijinul acestora intervine şi elicopterul SMURD, precizează sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel