Data actualizării:
Data publicării:

Accident între un autocar şi un autoturism, în Vâlcea. Un tânăr a murit şi patru copii au fost răniţi

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Un accident grav a avut loc în Vâlcea, sâmbătă dimineaţa. Autorităţile au activat Planul roşu. 

Sâmbătă dimineaţa, un autocar în care se aflau copii s-a lovit de un autoturism în localitatea Tomşani, județul Vâlcea. O persoană a murit și mai mulți copii au fost transportați la spital pentru a li se acorda îngrijiri medicale suplimentare. Autorităţile au activat Planul roşu. 

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea au transmis că la locul accidentului au intervenit mai multe autospeciale şi ambulanţe. Tânărul de 22 de ani care a decedat este din localitatea Copăceni. Acesta era șoferul autoturismului și a fost găsit încarcerat.

'Echipajele operative sosite la faţa locului au constatat că în evenimentul rutier au fost implicate un autoturism (o persoană încarcerată) şi un autocar (51 de minori şi cinci adulţi). Persoana încarcerată a fost extrasă cu celeritate de pompieri, dar, din nefericire, a fost declarată decedată. Pasagerii din autocar au fost evaluaţi medical, şoferul şi mai mulţi copii fiind transportaţi la spital. Pompierii militari au asigurat şi măsuri de prevenire şi stingere a incendiilor', a transmis Sorin Albinaru, purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea.

Potrivit reprezentantului ISU Vâlcea, patru copii şi şoferul autocarului au fost transportați la spital. De asemenea, planul roşu a fost dezactivat după ce la fața locului au sosit echipajele de intervenţie.

Circulația în acea zonă este oprită, iar polițiștii investighează pentru a determina motivele și circumstanțele accidentului rutier, potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel