Accident între un Ferrari și un SUV Mitsubishi, în București. Alin Petrache, implicat: M-am trezit cu o maşină în aer
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3
Două persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut marţi seara, în București, după ce două autoturisme s-au ciocnit violent, iar o mașină a ricoșat în alta, oprită la semafor.

În jurul orei 21:00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Bd. Poligrafiei, în care au fost implicate 3 autovehicule, scrie Mediafax.

Șoferul unei mașini, în vârstă de 70 de ani, care mergea pe Bd. Poligrafiei dinspre Piața Presei către Str. Jiului, când a ajuns la intersecția cu Str. Parcului a virat la stânga și a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani.

În urma impactului, cel de-al doilea vehicul a ricoșat într-un alt autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 44 ani, care era oprit la semafor. Primul autovehicul s-a răsturnat pe plafon. În urma accidentului, a rezultat rănirea șoferului și a pasagerului din primul autovehicul. Aceștia au fost duși la Spitalul Elias.Șoferii nu au consumat alcool.

Traficul este restricționat pe banda 1 și 2 pe Bd. Poligrafiei sensul dinspre Str. Jiului către Piața Presei Libere și Str. Parcului către Bd.Poligrafiei.

"M-am trezit cu o maşină în aer"

"Veneam din cantonamentul echipei naţionale. Stăteam la stop şi, în faţa mea, a avut loc un accident teribil. Sunt primul care a scos oamenii din maşina avariată. O maşină a intrat şi m-a acroşat. M-am trezit cu o maşină în aer şi alta care m-a acroşat. Un Ferrari a intrat sub jeep-ul Mitsubishi. Am sunat la 112. Totul este ok. Eu sunt ok, doar plin de sânge, în rest nu am niciun fel de problemă. Oamenii sunt ok", a declarat Alin Petrache, fostul șef al COSR, la Antena 3.

Tatăl a zece copii, mort într-un accident

Accidentele de pe șoselele României par să nu se mai termine.

Ieri, o tragedie fără margini a avut loc în județul Vaslui. Un bărbat a murit și alți doi au fost răniți grav, după un accident care a avut loc pe un drum județean, transmite PRO TV.  Bărbatul de 52 de ani care și-a pierdut viața era tatăl a 10 copii. Omul muncise mai mulți ani în străinătate, iar acum își construia o casă pentru familia sa. Își dorea mult să rămână alături de cei dragi, în România, dar a sfârșit mort într-un accident de mașină. 

Accidentul a avut loc în comuna Dragomirești, pe Drumul Județean 243. Se pare că un tânăr care conducea o mașină cu volan pe dreapta nu ar fi acordat prioritate la ieșirea de pe un drum lateral și a fost izbit în plin de o autoutilitară care circula regulamentar. În mașina care a provocat tragedia se afla și tatăl celor 10 copii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel