Accident groaznic în Prahova, pe DN1. Un pieton a fost lovit de un autocar şi aruncat în faţa unei maşini
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
FOTO: Freepik @aleksandarlittlewo
FOTO: Freepik @aleksandarlittlewo
O persoană a murit în urma unui accident groaznic de circulaţie pe DN 1, în Prahova.  

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1, localitatea Puchenii Mari, județul Prahova, un pieton care a traversat neregulamentar a fost lovit de un autocar, fiind proiectat ulterior într-un autoturism. În urma impactului pietonul a decedat. Circulația rutieră a fost restricţionată pe sensul de mers Ploiești - București, fiind dirijată de polițiști prin localitatea Odăile, până la ora 22:00.

Tot marţi, un accident cu 2 motociclete şi un autoturism a avut loc în Sălaj. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1H, localitatea Jibou, județul Sălaj, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 motociclete și 1 autoturism. În urma impactului a rezultat rănirea celor 2 motocicliști, care urmează a fi transportați la spital. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea polițiștilor.

Trafic blocat pe DN7

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 7, localitatea Călinești, județul Vâlcea, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme. Nu au rezultat victime. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind ridicate.

Şi pe DN 2 a fost un accident mortal. Circulația rutieră a fost reluată pe DN 2, localitatea Pufești, județul Vrancea, unde 3 pietoni au fost loviți de un autoturism. În urma impactului 2 dintre aceștia au decedat, iar celălalt a fost transportat la spital, în stare gravă. Valorile de trafic sunt ridicate pe ambele sensuri de mers.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel