Accident grav provocat de un şofer beat - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Un şofer băut a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un podeţ din beton, luni seara, în judeţul Maramureş. Apoi şi-a abandonat prietenul rănit şi a fugit de la locul accidentului. El a fost găsit de poliţişti la scurt timp.

Șoferul unui autoturism VW înmatriculat în Austria a trecut pe contrasens, a ieșit în afara părții carosabile, a lovit un podeț din beton, după care a fost proiectat pe partea carosabilă, scrie actualmm.ro. Două persoane erau în autoturism în momentul producerii accidentului conform martorilor. Aceștia susțineau că miroseau a alcool.

La fața locului echipajele Ambulanței Maramureș si ale Poliției au găsit doar pasagerul. Acesta a fost preluat de medici și i s-au acordat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare. Șoferul a plecat fără să aștepte poliția. La scurt timp însă a fost identificat de politiștii băimăreni și a fost adus la locul accidentului. L-au testat cu aparatul etilotest rezultatul înregistrat fiind de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"Veneam spre Baia Mare, un TIR o intrat aici și ei o încercat să evite prin stânga, o dat în capul ăsta de pod, i s-a rupt roata și o venit aici. La unul cel din dreapta îi era spart nasul rău. Ăla din ambulanță. Șoferul a plecat încolo, acuma merge poliția după el. Dar erau bauți bine, că miroseau" au povestit doi satmareni care veneau spre Baia Mare și au vazut ce s-a întâmplat.

"Conducătorul autoturismului VW care circula pe bd Independenței din Baia Mare a pierdut controlul volanului asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un podeț. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pasagerul din partea dreaptă față. În cauză cercetările continuă urmând a se lua măsurile legale" a declarat agent șef adjunct Andrei Bonte, Biroul Rutier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel