UPDATE: O persoană a murit / Accident grav pe DN 65. Cinci victime, dintre care doi copii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ
Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite într-un accident produs sâmbătă după-amiază în judeţul Olt.

UPDATE: Șoferul mașinii care s-a ciocnit, sâmbătă după-amiază, în judeţul Olt, cu o autoutilitară, a murit. O altă victimă, un adolescent de 15 ani, este în stare gravă la spital. Potrivit reprezentanților ISU Olt, în accident au fost implicate o autoutilitară și un autoturism în care se aflau șase persoane, scrie Mediafax.

La sosirea echipajelor, șoferul autoturismului, în vârstă de 23 de ani, din orașul Balș și un pasager aflat pe bancheta din spate, în vârstă de aproximativ 15 ani, au fost găsiți încarcerați, în stare de inconștiență. Pentru extragerea victimelor, pompierii au îndepărtat mai multe elemente de caroserie. Cei cinci pacienți, toți bărbați, în vârstă de 12, 13, 15, 23 și 32 de ani, au fost transportați la UPU Slatina.

Bărbatul în vârstă de 23 de ani și adolescentul de 15 ani prezentau răni grave și stare comatoasă. Șoferul autoturismului, în vârstă de 23 de ani, a intrat în stop cardio-respirator, a fost resuscitat de cadrele medicale din cadrul UPU Slatina, fără rezultat favorabil, fiind declarat decedat.

____________________________________________________________________________________________

Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite într-un accident produs sâmbătă după-amiază în judeţul Olt. Potrivit primelor date, o mașină și o autoutilitară s-au ciocnit, scrie Mediafax. Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Olt, accidentul a avut loc pe DN 65, în localitatea Găneasa.

Primele informații anunțau mai multe persoane încarcerate, în urma impactului violent dintre o mașină și o autoutilitară. Ulterior, polițiștii au anunțat că cinci persoane, între care doi copii, toate din autoturism, au fost rănite. Toate victimele au fost transportate la spital. Traficul în zonă se desfășoară alternativ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel