Accident grav în Capitală. Şoferul vinovat a fugit, deşi un pasager era rănit grav
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotografie de la Artyom Kulakov, de la Pexels
Fotografie de la Artyom Kulakov, de la Pexels
Un tânăr de 23 de ani a provocat un accident grav în Capitală şi a fugit de la faţa locului, deşi un pasager era rănit grav. 

Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a municipiului București - Brigada Rutieră au reținut un bărbat, cercetat pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Practic, duminică, puțin după miezul nopții, pe str. Drumul Între Tarlale, a provocat un accident rutier în urma căruia o persoană a fost rănită grav, după ce șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac ornamental.

”După producerea accidentului rutier, conducătorul autovehiculului a părăsit locul accidentului, rămânând neidentificat.În urma investigațiilor și cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Birourilor Accidente cu Autori Necunoscuți și Criminalistic, s-a stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 23 de ani, a condus autovehiculul în cauză, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, transmit luni reprezentanții Brigăzii Rutiere.

Bărbatul a fost reținut, ulterior Judecătoria Sectorului 3, dispunând arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, scrie Mediafax.

Cele mai frecvente opt accidente de mașină, cum se întâmplă și ce puteți face pentru a le preveni

Ciocniri frontale

Ciocnirile frontale apar atunci când partea din față a mașinii dumneavoastră lovește un alt vehicul sau obiect. Potrivit Institutului de Asigurări pentru Siguranța Autostrăzilor (IIHS), coliziunile frontale au reprezentat 57% din toate accidentele grave în 2019. Cauzele obișnuite ale coliziunilor frontale includ drumurile alunecoase, conducerea neglijentă și distragerea atenției. Așa că, pentru a le evita, conduceți mai încet și rămâneți alerți.

Ciocniri în parcare

Coliziunile în parcare au un impact relativ scăzut. Ele se întâmplă de obicei când cineva iese dintr-un loc de parcare îngust sau când mai multe mașini manevrează terenul simultan. Pentru a evita accidentele în parcare, conduceți cu mare atenție și verificați întotdeauna unghiurile moarte pentru a vă asigura că nu stați în calea nimănui.

CITEŞTE AICI MAI MULTE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel