Accident de muncă la Brașov. Bărbat căzut de la o înălțime de 7 metri
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Polițiștii din Brașov au deschis un dosar penal după ce un bărbat a căzut de la o înălțime de 7 metri.

În această după-amiază polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza localității Sânpetru, județul Brașov, a avut loc un accident de muncă. Din primele cercetări efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 38 ani, în timp ce efectua activități de construcție la un imobil, s-ar fi precipitat de la o înălțime de aproximativ 7 metri.

”Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și “vătămare corporală din culpă””, au precizat reprezentanții IPJ Brașov. 

Bărbatul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel