Accident cu trei morți la Suceava. Autorul nu avea permis și era sub control judiciar, pentru trafic de droguri
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ / Image by Free-Photos from Pixabay
Foto ilustrativ / Image by Free-Photos from Pixabay
Autorul accidentului cu trei morți nu avea permis și era sub control judiciar, pentru trafic de droguri.

Cei trei tineri morți în accidentul de sâmbătă noapte de la Poiana Stampei aveau probleme mari cu legea. Doi dintre ei, inclusiv șoferul, erau sub control judiciar, într-un dosar de trafic de droguri. Mai mult, și cel mai relevant, Ionuț Mihai M., în vârstă de 30 de ani, din municipiul Cluj Napoca, rezident la Bistrița, cel care a fost la volan, nu figurează cu permis de conducere eliberat în România și nici în alte state, informează Monitorul de Suceava. 

Tânărul în vârstă de 30 de ani era sub control judiciar, cu interdicție de a părăsi localitatea unde își declarase domiciliu.

Cei trei tineri morți pe raza județului nostru se cazaseră sâmbătă la o pensiune din Pasul Tihuța, unde avusese loc o petrecere cu participare numeroasă. Duminică, după accident, în urma colaborării cu colegii din Vatra Dornei, polițiștii de la Bistrița au descins în locație și au dat amenzi.

Ionuț Mihai M., tânărul care a condus, a fost trimis în judecată după ce în mașina sa și a doi complici s-au găsit peste 17 kilograme de canabis și 354 grame de cocaină. Acesta era judecat la Tribunalul Bistrița Năsăud, pentru constituire de grup infracțional organizat, iar controlului judiciar îi fusese prelungit de nouă ori.

Cum s-a produs accidentul mortal

Sâmbătă noapte, cei trei tineri s-au urcat în autoturismul Maserati de 400 de cai putere și au luat-o spre județul Suceava, cel mai probabil pentru a testa mașina. Au coborât Pasul Tihuța, au trecut de Poiana Stampei, iar după această localitate au întors. La întoarcere, nu au mai ajuns prea departe. Accidentul s-a produs în jurul orei 23.10, la Poiana Stampei, într-o curbă deosebit de periculoasă, în care șoferul a intrat cu viteză excesivă.

După ce au trecut de porțiunea în linie dreaptă din Poiana Stampei, în curba deosebit de periculoasă la dreapta care urmează, mașina condusă cu cel puțin 150 de kilometri la oră a plonjat de pe carosabil, prin stânga, răsturnându-se violent de mai multe ori, la diferență de nivel față de carosabil. Cei trei tineri, prinși în centuri, nu au avut nicio șansă de supraviețuire.

Vezi FOTO pe Monitorul de Suceava

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel