Accident cu 7 victime la mare. Unul dintre şoferi era băut
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay
Un accident cu şapte victime, printre care şi un copil, a avut loc la mare, în localitatea 23 august. Unul dintre şoferi consumase băuturi alcoolice. 

Șapte persoane au fost rănite sâmbătă, într-un accident rutier petrecut pe DN 39, în localitatea 23 August din județul Constanța. Intervine și un elicopter SMURD.

Accidentul s-a produs sâmbătă după-amiază pe DN 39, în localitatea 23 August spre Moșneni, între două mașini. Intervin mai multe echipaje SMURD, SAJ și un elicopter.

Potrivit primelor informații oferite de SAJ, sunt 7 victime conștiente. Este vorba despre 6 adulți și 1 copil. Impactul s-a produs între două autoturisme care circulau în sensuri opuse, conduse de doi bărbați.

Au fost rănite 4 persoane din primul autoturism și 3 din cel de-al doilea autoturism.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest. În cazul primului șofer, de 25 de ani, din Maramureș, rezultatul a fost de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, scrie Mediafax. 

Accidente grave în Sibiu vineri 

Un șofer de tir a murit în urma unui accident produs pe DN1, în județul Sibiu. Autotrenul care transporta băuturi răcoritoare s-a răsturnat pe șosea, iar traficul este îngreunat, scrie Mediafax. 

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs pe DN1, la kilometrul 299, în zona statiei CFR Vestem. Un tir înmatriculat în județul Prahova, condus pe direcția Vâlcea – Sibiu, a lovit un cap de pod, s-a răsturnat pe șosea și a lovit parapetele. drumului.

Șoferul a murit în urma impactului, au anunțat reprezentanții IPJ Sibiu. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cum s-a întâmplat accidentul.

Un alt accident rutier a avut loc vineri dimineață în municipiul Sibiu, Calea Șurii Mici între un autoturism și un autocamion. Din primele informații au fost implicate patru persoane, toate încarcerate.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu următoarele forțe: un echipaj SMURD cu medic, o autospecială de transport victime multiple, un echipaj de pompieri militari și un echipaj de descarcerare.

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă pentru a vedea exact cum s-a produs acest accident grav și cine se face vinovat. 

”Pe Calea Șurii Mici, intersecție cu DN 7H, a avut loc o coliziune între un autoturism SUV și un ansamblu TIR. Patru victime, din autoturism, sunt decedate. Traficul este blocat total”, a anunțat IPJ Sibiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel