"Acces Direct", mutare SURPRIZĂ. Cine e Cosmina Adam, NOUA asistentă a Mirelei Vaida. "S-a schimbat"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Mirela Vaida
Mirela Vaida
Echipa "Acces Direct" a înlocuit-o rapid pe Emily Burghelea, după demisia cu scandal. Iată cine este Cosmina Adam, noua asistentă a Mirelei Vaida. 

Odată cu demisia surpriză și scandaloasă a asistentei Emily Burghelea de la "Acces Direct", echipa Antenei 1 și-a găsit rapid o înlocuitoare. 

Astfel, noua asistentă a Mirelei Vaida este Cosmina Adam, cunoscută mai puțin de publicul larg. 

Ei bine, originară din Vaslui, Cosmina Adam s-a născut pe 17 noiembrie 1991 și a urmat cursurile Colegiului Naţional de Artă “Octav Băncilă” din Iaşi. Cosmina nu este la prima apariție pe micile ecrane și asta pentru că a fost solistă la Orchestra “Rapsodia Vasluiului”, iar, de câțiva ani, de când s-a mutat în București, a realizat mai multe proiecte interesante pentru cariera sa. Mai mult, aceasta a avut ocazia de a mai apărea în platoul emisiunii "Acces Direct", dar ca invitat. 

Mesajul Cosminei din noua postură

“Dragii mei, începând de astăzi, pot spune că traiectoria vieții s-a schimbat cum nici nu mi-am putut închipui. Visurile mele devin realitate, sunt asistenta emisiunii @acces_directoficial și reporter special. Nu vă puteți închipui cât de fericităăăăă sunt și ce simt eu acum! Mulțumesc celor ce s-au gândit la mine! Visați cu ochiul minții!”, a scris Cosmina Adam atât pe pagina de Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dragii mei,începând de astăzi pot spune ca traiectoria vieții s-a schimbat,cum nici nu mi-am putut închipui. Visurile mele devin realitate,sunt asistenta emisiunii @acces_directoficial și reporter special.Nu va puteți închipui cat de fericitaaaaa sunt și ce simt eu acum! Multumesc celor ce s-au gândit la mine! ♥️ Visați cu ochiul minții! ????

O postare distribuită de Cosmina Adam ???? (@cosmina_adam) pe

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In curând un nou cantec “Astăzi este nunta mea “????

O postare distribuită de Cosmina Adam ???? (@cosmina_adam) pe

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cosmina Adam ???? (@cosmina_adam) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel