Academica Clinceni, din nou în cărți pentru play-off, după ce a învins Poli Iași
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Academica Clinceni a învins vineri Politehnica Iași cu scorul de 2-1, într-un meci contând pentru etapa a 29-a a Ligii 1. Ieșenii au deschis scorul în prima repriză, gazdele revenind în partea secundă, golul victoriei fiind marcat în minutul 88.

Academica Clinceni și-a întrerupt șirul de 6 meciuri fără victorie, învingând vineri ultima clasată a Ligii 1, Politehnica Iași, o echipă ce se confruntă cu probleme financiare. Gazdele aveau mare nevoie de puncte pentru a se putea menține în cursa pentru un loc de play-off. În schimb ieșenii sunt în mare criză, orice punct fiind bun în tentativa de a evita retrogradarea.

Moldovenii au început bine, deschizând scorul prin Platini, în minutul 18, și reușind să mențină rezultatul până la pauză. La 10 minute după revenirea de la vestiare, Cordea a egalat pentru gazde, cu al doilea său gol din acest sezon din postura de atacant. Markovic a adus cele trei puncte pentru Clinceni, în minutul 88, trimițând mingea printre picioarele portarului ieșean. Clinceni - Poli Iași s-a încheiat 2-1.

Clinceniul a ajuns temporar pe locul cinci, cu 41 de puncte, iar Poli Iași, cu doar 19 puncte, a rămas pe ultimul loc în Liga 1, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel