Absolvenţii Academiei de Poliţie, ţinuţi pe tuşă până în 2012
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
jandarmi
jandarmi

Guvernul va bloca până anul viitor procedurile de încadrare în unităţile Ministerului Administraţiei şi Internelor a tinerilor absolvenţi ai şcolilor de poliţie, în contextul reducerii numărului de posturi din structurile MAI, prin amânarea până la sfârşitul acestui an a repartizării acestora.

Absolvenţii ar urma să fie repartizaţi la unităţile din structura Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) în perioada 28-30 decembrie 2011 şi numiţi în funcţie abia începând cu data de 1 ianuarie 2012, astfel încât să se prezinte la noile posturi din 3 ianuarie 2012, relevă un proiect de ordonanţă de urgenţă.

Actul normativ permite totodată începerea procedurile de disponibilizare a angajaţilor MAI, inclusiv a funcţionarilor publici, preoţilor militari, soldaţilor şi gradaţilor voluntari, pe baza cadrului legal deja în vigoare şi care îi conferă ministrului dreptul de a desfiinţa şi disloca unităţi în limita posturilor aprobate şi a bugetului alocat.

Citeşte şi:

Igaş: 10. 000 de oameni din sistem vor merge acasă. Poliţiştii disponibilizaţi nu vor primi salarii compensatorii, ci doar ajutoare sociale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel