ABERAŢIE birocratică în România. Vlad Nistor: Ar fi hazliu dacă n-ar fi trist. Paralelă cu Bruxelles
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Europarlamentarul liberal Vlad Nistor a făcut o paralelă între Bucureşti şi Bruxelles atunci când vine vorba despre birocraţie şi de actele care sunt solicitate persoanelor. 

Vlad Nistor atrage atenţia asupra faptului că, deşi nu mai este  de câţiva ani obligatorie, ştampila este pusă şi este cerută de mai toate instituţiile din România, documentele neştampilate nefiind luate în considerare. 

"Numai legea poate schimba lucrurile. Vă atrag atenţia asupra unui detaliu care mie mi se pare că, dacă nu ar fi trist, ar fi absolut hazliu. Anume că, de ani buni, nu mai e obligatorie ştampilarea hârtiilor. Ei, arătaţi-mi mie instituţia din ţara asta care nu ştampilează hârtiile şi arătaţi-mi instituţia care primeşte hârtii şi ţine cont de ele dacă nu sunt ştampilate.

În condiţiile în care ştiţi foarte bine că o ştampilă o poate face oricine la magazinul din colţ.  La Bruxelles eu am cerut, la început, o hârtie că sunt membru al Parlamentului European. Îmi trebuia. E o hârtie scoasă dintr-un calculator, are sus un număr de ordine şi data eliberării şi e semnată de un domn sau o doamnă. Şi cu asta, basta", a explicat europarlamentarul Vlad Nistor.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel