Data publicării:

Abd Hatem Elhamed (Celtic Glasgow) - CFR e o echipă bună, mă aştept la un meci dificil şi în retur

Autor: Sebastian Florea | Categorie: Sport
WhatsApp

Jucătorul israelian al echipei Celtic Glasgow, Abd Hatem Elhamed, care a evoluat în trecut şi la Dinamo, a declarat, miercuri, la finalul partidei cu CFR Cluj, din prima manşă a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor, că formaţia ardeleană s-a dovedit a fi una redutabilă şi că se aşteaptă la o confruntare dificilă şi în returul din Scoţia.

"A fost un meci greu, ne aşteptam la asta pentru că CFR e o echipă bună. Şi săptămâna viitoare trebuie să dăm sută la sută pentru a ne califica. CFR are jucători mulţi experimentaţi, ne-am pregătit pentru acest meci, îi cunoşteam şi vom fi pregătiţi şi pentru meciul tur. Mă aştept la un meci foarte dificil şi în retur, trebuie să fim mult mai concentraţi ca azi ca să putem câştiga. Eu am venit acum două săptămâni la Celtic, fanii m-au primit foarte bine, mă ajută toţi să mă integrez foarte bine", a declarat Elhamed la televiziunea Digi Sport.

Jucătorul israelian nu a uitat perioada petrecută la Dinamo Bucureşti: "Am avut o perioadă fantastică la Dinamo, am dat tot ce am putut şi acolo, a fost o perioadă uluitoare pentru mine, îmi place acel club şi le urez toate cele bune".

CFR Cluj şi Celtic Glasgow au terminat la egalitate, 1-1 (1-1), joi seara, în prima manşă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca.

Manşa secundă va avea loc pe 13 august, la Glasgow, câştigătoarea acestei duble urmând să joace în play-off cu Slavia Praga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel