ABBA se reunește după 34 de ani pentru o experiență nouă de divertisment
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cei patru membri ai grupului ABBA, Agnetha Faltskog, Bjorn Ulvaeus, Benny Andersson şi Anni-Frid Lyngstad, se vor reuni pentru o experienţă de divertisment digitală, la mai bine de 30 de ani după ce trupa s-a destrămat, relatează BBC.

Proiectul, care va implica realitatea virtuală şi inteligenţă artificială, a fost descris drept o "experienţă nouă de divertisment", scrie romaniatv.net.

Acesta va fi dezvoltată în colaborare cu managerul muzical Simon Fuller. "Explorăm o nouă lume tehnologică, care ne va permite să creăm noi forme de divertisment şi de conţinut pe care nu ni le-am fi imaginat vreodată anterior", a declarat Fuller.

Detalii complete despre noul lor proiect vor fi anunţate în 2017.

[citeste si]

Totuşi, cei patru au apărut la o petrecere aniversară pentru cei 50 de ani de când s-au întâlnit, în iunie.

Trupa Abba, care a ajuns în repetate rânduri pe prima poziţie în topurile din întreaga lume, între mijlocul anilor 1970 și începutul anilor 1980, s-a destrămat în 1982.

ABBA a rămas un nume legendar al muzicii pop mondiale, înscris pe mai mult de 400 de milioane de discuri, componentele dominante ale rețetei uriașului succes al trupei fiind splendoarea melodică, perfecțiunea orchestrațiilor și carisma celor patru membri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel