A stat o perioadă retras, iar acum George Burcea a făcut anunțul cel mare
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 08 iul 2021, 20:26
WhatsApp
George Burcea va debuta, în toamnă, la Editura Hyperliteratura cu romanul „Scrisoare către Ceaușescu”, inspirat din viața sa. 

George Burcea a anunțat oficial că, în toamna aceasta, își lansează cartea. Este vorba despre romanul „Scrisoare către Ceaușescu”.

„Cartea prezintă situațiile dramatice prin care mama sa, terorizată de soțul ei, a trebuit să treacă în anii de final ai dictaturii comuniste. Nici nepăsarea celor din jurul ei și nici amenințarea morții nu au oprit-o pe aceasta din a lupta pentru binele ei și al copiilor. Deși este un manifest împotriva violenței domestice, Scrisoare către Ceaușescu reprezintă, de asemenea, un imbold pentru toți cei care nu văd sensul zilei de mâine și se complac în situații distructive.

În acest moment, cartea este în etapa finală de redactare alături de scriitorul Andrei Ruse, și cel mai probabil va apărea în luna septembrie (cel târziu octombrie) a acestui an, fiind precedată de o campanie de precomenzi”, preciează Hyperliteratura.

Ulterior, cartea va fi transformată în film. Nume grele s-au alăturat deja proiectului. Este vorba despre Catrinel Marlon, George Burcea, Crina Semciuc, Maia Morgenstern, Marius Manole, Medeea Marinescu, Toma Cuzin, Adrian Titieni, Răzvan Vasilescu și mulți alții.

George Burcea, primul mesaj despre carte

„Dupã aproape doi ani în care am scris, corectat și editat alãturi de Andrei Ruse, debutul meu este mai aproape ca oricând. Abia astept sã aud romanul pe buzele tuturor”, a scris, pe Facebook, George Burcea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?