A renunțat la căsătorie, după ce s-a uitat pe Yandex Maps
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
Russia-Yandex
Russia-Yandex

O tânără rusoaică s-a despărțit definitiv de băiatul cu care urma să se căsătorească, după ce a descoperit cu ajutorul unui site asemănător cu Google Maps că viitorul soț o înșela.

Marina Voinova, în vârstă de 24 de ani, își căuta adresa casei sale pe Yandex Maps, o versiune asemănătoare serviciului Google Maps, care nu blurează automat fețele oamenilor. Nu mică i-a fost însă mirarea tinerei, când, imediat ce site-ul a afișat imagini cu strada sa, l-a identificat pe logodnicul ei într-o situație compromițătoare. Acesta era cu brațele în jurul unei brunete misterioase, pe care a sărutat-o ulterior, apoi au plecat mai departe.

"Am observat o siluetă cunoscută și mă gândeam că seamănă foarte mult cu Sasha al meu. M-am uitat cu atenție și mi-am dat seama că era chiar el. M-a mințit și m-a înșelat în tot acest timp", a declarat Marina Voinova.

Tânăra a povestit că a fost devastată de infidelitatea "iubirii vieții ei" cu care avea o relație de cinci ani, și că l-a chemat pe logodnicul său pentru a-l confrunta cu dovada de pe Internet. "Când imaginea a fost încărcată pe monitor, Sacha a pălit. M-am uitat în ochii lui, așteptând explicații", a povestit tânăra.

Tânărul și-a recunoscut vina, și deși a implorat iertare, susținând că nu a iubit o altă femeie în afară de Marina, rusoaica a anulat toate planurile de nuntă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel