Carmen Rădulescu, bătută de mamă din primele zile de viață: Mă ţinea de picioare cu capul în jos şi mă lovea
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 27 ian 2020, 17:59
WhatsApp
La numai două-trei luni, Carmen Rădulescu a ajuns la orfelinat, de unde a fost adoptată, după ce mama naturală nu a dorit-o. Din primele zile de viață a bătut-o.

"Naşa mea ştia bine că la o lună de zile, acea femeie care m-a născut, hai să-i spunem mamă, nedorindu-mă, urându-mă probabil, mă ţinea de picioare cu capul în jos şi mă lovea, peste mijloc, peste spate, peste cap, ca să mor mai repede. La un moment dat a surprins-o cineva şi i-a zis "de ce faci aşa, dacă nu vrei, n-ai cum să-l creşti, dă-l la casa de copii", a povestit Carmen Rădulescu în emisiunea "Vorbeşte lumea", de la Pro TV.

"Aşteptăm să moară"

"Mama (n.r. cea care a crescut-o) m-a văzut la casa de copii. Nu mişcam, nu plângeam, nimic, eram o păpuşă îmbrăcată. Şi mama a spus: "eu pe acest copil îl iau". "Doamna Rădulescu, dar nu faceţi nimic cu ea. Stă într-un colţ acolo şi aşteptăm să moară. Nu merge, nu mişcă picioarele, e paralizată. Tot ce e mai rău e pe acest copil". Aveam 2 sau 3 luni. Dacă la 2-3 săpămâni mă bătea aşa... Dar mama a fost hotărâtă şi a zis: "nu contează, şi paralizată cum e, mie îmi spune ceva că acest copil va trăi şi va fi cineva. Va fi ceva în această viaţă". Şi uitaţi-mă aici", şi-a amintit interpreta.

La doar zece ani, vedeta a aflat că este înfiat, după ce a auzit două femei discutând pe stradă, văzând-o.

G Ad:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro