Carmen Rădulescu, bătută de mamă din primele zile de viață: Mă ţinea de picioare cu capul în jos şi mă lovea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
La numai două-trei luni, Carmen Rădulescu a ajuns la orfelinat, de unde a fost adoptată, după ce mama naturală nu a dorit-o. Din primele zile de viață a bătut-o.

"Naşa mea ştia bine că la o lună de zile, acea femeie care m-a născut, hai să-i spunem mamă, nedorindu-mă, urându-mă probabil, mă ţinea de picioare cu capul în jos şi mă lovea, peste mijloc, peste spate, peste cap, ca să mor mai repede. La un moment dat a surprins-o cineva şi i-a zis "de ce faci aşa, dacă nu vrei, n-ai cum să-l creşti, dă-l la casa de copii", a povestit Carmen Rădulescu în emisiunea "Vorbeşte lumea", de la Pro TV.

"Aşteptăm să moară"

"Mama (n.r. cea care a crescut-o) m-a văzut la casa de copii. Nu mişcam, nu plângeam, nimic, eram o păpuşă îmbrăcată. Şi mama a spus: "eu pe acest copil îl iau". "Doamna Rădulescu, dar nu faceţi nimic cu ea. Stă într-un colţ acolo şi aşteptăm să moară. Nu merge, nu mişcă picioarele, e paralizată. Tot ce e mai rău e pe acest copil". Aveam 2 sau 3 luni. Dacă la 2-3 săpămâni mă bătea aşa... Dar mama a fost hotărâtă şi a zis: "nu contează, şi paralizată cum e, mie îmi spune ceva că acest copil va trăi şi va fi cineva. Va fi ceva în această viaţă". Şi uitaţi-mă aici", şi-a amintit interpreta.

La doar zece ani, vedeta a aflat că este înfiat, după ce a auzit două femei discutând pe stradă, văzând-o.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel