A păcălit ușor sute de mii de oameni. Cum a falsificat un puști provocarea Godzilla a lui Eminem
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Eminem a lansat o nouă provocare numită „Godzilla".

Eminem a lansat o nouă provocare numită „Godzilla", în care va premia cei mai talentați oameni care îi cântă ultima strofă din melodia cu același nume.

Cu toate că unii utilizatori au reușit cuvânt cu cuvânt finalul strofei de 330 de silabe și 31 de secunde (10,65 silabe pe secundă), un internaut mai inspirat a vrut să dactilografieze melodia rap, într-un timp record.

Inteligent, dar fals

Așadar, @percyiv a postat pe TikTok un videoclip în care stătea în fața calculatorului și scria cât se poate de repede strofa lui Eminem. La finalul clipului, lumea a rămas uluită de cât de repede a putut tasta puștiul. Cu toate acestea, unii utilizatori s-au prins că ceva este în neregulă.

Greșeala 1 – Tasta „E"

Strofa conține peste 200 de cuvinte, iar litera „e" se întâlnește de 106 ori în cele 33 de secunde. Cel care a acceptat provocarea nu a ținut cont de acest lucru cât timp lovea tastele să pară că scrie repede, ratând de multe ori tasta „E".

Greșeala 2 – Aplicația Movies

(w670)

În cazul în care unii utilizatori nu au observat cât de rar a apăsat puștiul tasta „E", există o dovadă și mai concretă că totul este fals. În bara Windows-ului se poate observa deschisă aplicația „Movies", care este folosită pentru redarea de videoclipuri. Acest lucru certifică faptul că scrisul extrem de rapid nu este decât o înregistrare, nicidecum ceva în timp real.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel