A MURIT unul dintre polițiștii răniți la Olt. Sindicatul Europol: Riscul de a ne pierde viața este la tot pasul
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Sindicatul Europol a anunțat, sâmbătă, decesul unuia dintre cei doi polițiști răniți grav în accidentul cu ambulanța din Olt.

Unul dintre cei doi polițiști răniți în accidentul cu ambulanța din Olt a murit. 

„Cu multă durere în suflete, anunțăm decesul colegului nostru, Fănel Nițu, polițist în cadrul IPJ Olt, în vârstă de 50 de ani. Ca urmare a rănilor grave suferite în accidentul de ieri, după două intervenții chirurgicale, inima i-a cedat în cursul acestei dimineți, în jurul orei 11:00.”, a transmis Sindicatul Europol printr-o postare pe Facebook.

De asemenea, Sindicatul Europol precizează că „*Autospeciala* de poliție nu are niciun element de protecție suplimentar pentru condițiile extreme în care suntem nevoiți să o folosim. Iar accidentul de ieri este încă o dovadă că riscul de a ne pierde viața este la tot pasul. Să îl ierte Dumnezeu și să îl odihnească. Transmitem sincere condoleanțe familiei.”

Cei doi polițiști se aflau în misiune și însoțeau o salvare ce transporta „o persoană al cărei comportament era deviant”. Șoferul ambulanței a frânat brusc, după ce pacientul ar fi devenit violent, iar echipajul poliției a intrat în coliziune. 

Cu multă durere în suflete, anunțăm decesul colegului nostru, Fănel Nițu, polițist în cadrul IPJ Olt, în vârstă de 50 de...

Publicată de Sindicatul Europol pe Sâmbătă, 2 ianuarie 2021

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel