Data actualizării:
Data publicării:

A murit DJ-ul Adam Sky

Autor: Mihai Ciobanu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Doliu
Doliu
Adam Sky, un popular DJ australian, a murit în urma unui accident suferit weekendul trecut pe insula Bali din Indonezia în timp ce încerca să ajute o prietenă aflată în dificultate, au anunţat luni autorităţile locale, citate de Reuters. 

Artistul, în vârstă de 42 de ani şi al cărui nume real era Adam Neat, a murit după ce s-a prăbuşit printr-o uşă din sticlă în timp ce încerca să ajute o prietenă care căzuse de pe terasa unui imobil, potrivit unui mesaj publicat pe pagina sa de Facebook. "Cu mare regret vă confirmăm că Adam Neat a fost implicat într-un accident fatal în timp ce încerca să ajute o prietenă care suferise fracturi multiple în Bali, sâmbătă, 4 mai 2019", precizează acelaşi mesaj online. Familia artistului s-a deplasat deja în Bali. 

Născut în Melbourne şi stabilit în Singapore, Adam Sky a ocupat locul al treilea în topul celor mai populari DJ din Asia, potrivit site-ului său. Numeroşi admiratori şi prieteni au publicat mesaje de condoleanţe pe reţelele de socializare. Potrivit unor companii mass-media, familia artistului a refuzat autopsia, iar autorităţile indoneziene nu anchetează acest deces ca pe o moarte suspectă. 

Ce au declarat medicii



"Am găsit mici tăieturi, vânătăi şi echimoze pe faţă şi pe ambii genunchi", a declarat Ida Bagus Putu Alit, medic legist la Spitalul General Sanglah din Denpasar, unde a fost transportat cadavrul DJ-ului. "Una dintre răni era profundă, la nivelul antebraţului drept", a adăugat medicul. Conform autorităţilor indoneziene, prietena pe care muzicianul voia să o ajute a supravieţuit accidentului şi are un picior fracturat. 

"Bănuim că Adam Sky a fost rănit de cioburile de sticlă în zona cotului drept", a precizat ofiţerul de poliţie Doddy Monza. "A primit tratament medical destul de târziu, pentru că accidentul s-a produs târziu, iar staţiunea de vacanţă în care a avut loc incidentul se află într-o zonă izolată", a adăugat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel