A fost găsit ”COPILUL TRICOLOR”. Imagine virală după meciul România - Norvegia
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Fotografia unui puști pictat pe față în culorile României, cu mâna la piept, în timp ce cânta imnul țării înaintea meciului cu Norvegia, a devenit virală, iar micuțul a fot denumit "Copilul tricolor".

FRF a pornit, în urmă cu câteva zile, o campanie cu premii pentru identificarea ”Copilului Tricolor”. Astăzi, Federația anunță că a fost identificat. "Copilul tricolor", a cărui imagine a devenit virală după România-Norvegia, este fiul unei mari campioane la handbal. Mama lui e a luat argint la Mondiale și a câștigat Champions League.

Campania desfășurată pe rețelele de socializare a fost un succes, iar în scurt timp s-a aflat că puștiul a venit de la Brașov, alături cu grupa de juniori a clubului la care este legitimat. S-a ajuns la antrenorul Radu Turdean, de la Junior Club din Brașov: "Trimiteți poza, să văd copilul!". I-a sunat râzând pe cei de la FRF: "N-o să mă credeți! Da, e de la noi. Dar să știți că e fiu de campioană! E fiul Aureliei Brădeanu!"

"COPILUL TRICOLOR" este David Brădeanu, fiul fostei mari handbaliste Aurelia "Mika" Brădeanu, câștigătoare de Liga Campionilor și medaliată cu argint și bronz la Mondiale cu echipa națională!

Mama Aurelia a fost mai emoționată decât era handbalista Aurelia: ”Vai de mine, ce bucuros o să fie David! Nu îmi vine să cred! Să le spuneți băieților să fie puternici vineri, să simtă că o țară întreagă îi ajută să învingă! Avem toată încrederea în ei. Și vă mulțumim!". “COPILUL TRICOLOR” a devenit și pagina 1 a Revistei FRF-Raport de Joc (foto).

Aurelia Brădeanu le mulțumește jucătorilor pentru că tricolorii i-au pregătit o surpriză lui David, puștiul care i-a impresionat: un tricou al naționalei cu autografele tuturor jucătorilor, plus invitații la meci pentru David și familia lui. Meciul România - Suedia România se joacă vineri, de la ora 21,30, fiind decisiv pentru calificarea la Euro 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel