A fost desemnat Spitalul Anului în România! Vezi unde este acesta
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
A fost desemnat Spitalul Anului în cadrul "Romanian Healthcare Awards", prima şi cea mai amplă competiţie dedicată medicilor, echipelor medicale şi spitalelor din ţară.

Spitalul Judeţean de Urgenţă "Pius Brînzeu" din Timişoara a fost declarat "Spitalul anului" în România, premiu acordat de un juriu internaţional, format din specialişti din 12 ţări, în cadrul "Romanian Healthcare Awards", prima şi cea mai amplă competiţie dedicată medicilor, echipelor medicale şi spitalelor din ţară, a anunţat, sâmbătă, managerul spitalului, Raul Pătraşcu, scrie Agerpres. 

Cei aproape 30 de membri ai juriului au confirmat că la Spitalul Judeţean Timişoara, finalist într-o luptă strânsă alături de unităţi sanitare cu nume mari din Bucureşti, Cluj şi Iaşi, inovaţia şi excelenţa în domeniul sănătăţii sunt priorităţile pe care instituţia se bazează pentru a aduce sănătate ca în Occident, la noi acasă, arată Pătraşcu, într-o postare pe Facebook.

În campusul spitalului se va construi, pentru început, o clădire modernă cu unitate de primiri urgenţe, terapie intensivă, săli de operaţie şi centru de mari arşi, toate la cele mai înalte standarde. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel