A DEMISIONAT directorul medical al Spitalului Colentina
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Directorul medical al Spitalului Colentina, Prof. Dr. Sabina Zurac, a demisionat din funcție.

Directorul medical al Spitalului Colentina, Prof. Dr. Sabina Zurac, a demisionat din funcție, potrivit Antena 3. Deși aceasta și-a anunțat decizia încă de la începutul lunii octombrie, cu data intrării în vigoare vineri, 16 octombrie, până în acest moment nu a fost numit un alt director medical și Sabina Zurac a continuat să rămână în funcție.

„Este adevărat, doamna dr Sabina Zurac a demisionat din funcția de director medical. A fost o înțelegere de la început cu doamna doctor, dânsa ne-a spus din start că nu va ocupa decât temporar funcția, și nu, nu și-a dat demisia din luna octombrie așa cum se spune. Demisia și-a dat-o vineri când am și luat act de ea. Astăzi sau mâine vom stabili cine va va prelua funcția de director medical al Spitalului Colentina” a explicat, pentru DC Medical, managerul spitalului, Remus Mihalcea (vezi AICI). 

Prof Dr Sabina Zurac este Șef al Secției de Anatomie Patologică la Spitalul Clinic Colentina, funcție pe care o deține în continuare. Conform informațiilor, decizia îi aparține fostului director și este posibil să fie strâns legată de faptul că Spitalul Colentina urmează să devină spital COVID-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel