A crezut că a cumpărat un câine, dar a avut un şoc când a aflat ce animal îşi luase de pe internet
Autor: Liana Ganea | Publicat pe: 09 Martie 2023, 19:04
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
Un bărbat a cumpărat un câine, însă a rămas îngrozit când a realizat ce este de fapt animalul. El a povestit întreaga întâmplare pe TikTok.  

Întreaga întâmplare a fost povestită de bărbat într-un videoclip pe TikTok. El spune că a crezut că va cumpăra „un cățel” de pe internet. A mers să vadă animalățul pentru a-l lua acasă, însă la fața locului și-a dat seama că nu este vorba de un câine, ci de un pui de hienă.

Mai multe organizații de caritate îi avertizează pe cei care intenționează să cumpere animale de pe internet să aibă grijă la cei care le vând și care se dau drept „crescători”.

Bărbatul spune că vânzătorul i-a adus pe „părinții” cățelușului. Când a văzut că patrupedul nu seamănă cu celelalte animale, bărbatul și-a dat seama că este vorba despre o escrocherie. „Am încercat să-i dau un nume. (...) S-a uitat la mine și a râs. Eram atât de speriat...(...) Acesta este o hienă. Ca un câine-pisică-lup. Încercam să mă joc cu el și el doar râdea. A râs tare și apoi m-a mușcat de picior. Morala poveștii este să aveți grijă la acești crescători de câini... s-ar putea să vă alegeți cu dihori”, a povestit el.

Urmăritorii lui au comparat animalul cu un personaj negativ al Disney.

„(Ai) cumpărat unul dintre dușmanii din Regele Leu”, a comentat un internaut.

Bărbatul a fost întrebat dacă a luat animăluțul acasă, însă nu a răspuns. 

@infared_savage

I just found out my bully is a hyena ????????‍♂️????????‍♂️????????????????????

♬ original sound - INFARED_SAVAGE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?