Data publicării:

Dj Gabro a crescut în Italia, dar s-a întors în România! Care a fost motivul real

Autor: Dana Mihai | Categorie: Stiri
WhatsApp
Dj Gabro a crescut în Italia, dar s-a întors în România! Care a fost motivul real
Dj Gabro a crescut în Italia, dar s-a întors în România! Care a fost motivul real
În cadrul emisiunii "Departe de România", Dj Gabro a explicat motivul pentru care s-a întors în România.

Gabriel Lăcătușu a plecat cu familia în Italia când avea numai 11 ani, însă viața i-a rezervat o altă cale, iar acum s-a întors să trăiască în România și să-și facă un rost aici. După ani în care țara noastră s-a confruntat cu fenomenul migrației, iată că încet, încet descoperim tineri crescuți în diaspora care sunt interesați de România.

Cum vedea DJ Gabro România acum 18 ani

"O țară din Balcani, o țară modestă, foarte mulți o vedeau ca pe o țară bogată. Cred că în momentul de față mulți o văd ca pe o oportunitate. Părinții s-au întors în România cu 2 ani înaintea mea, să zicem că și acesta a fost un motiv, suntem și o familie foarte unită. După 3 ani de România am încercat să-mi găsesc adevăratul motiv, să tot îl caut, să găsesc cea mai bună explicație că mi se tot adresează această întrebare, de ce m-am întors.

Motivul principal pentru care s-a întors în România

Țin minte că un șofer mi-a zis că sunt nebun că am dat Italia pe România, majoritatea oamenilor spun același lucru. Mi-am dat un răspuns recent, o să sune ciudat, dar o să vin și cu completarea. Motivul principal este că românii sunt iuți la minte, italienii în schimb procesează un pic mai greu. Eu sunt o persoană cu o fire destul de iute, îmi place să fac, să mă mișc, să nu stau locului și fiind așa îmi place să am de a face cu oameni care sunt destul de înțepați, descurcăreți, spontani.

Dj Gabro a povestit că românii sunt mult mai descurcăreți.

În Italia mă enervam tare când de exemplu mă opream să stau de vorbă cu cineva și până procesa informația dura ceva vreme. În schimb cu românii mei reușesc să fac lucrurile. Dacă vrei s-o vezi din altă perspectivă oamenii nu sunt de cea mai bună calitate, dar dacă reușești să vezi în mulțime oamenii buni cu care poți să faci treabă, e super mișto", a explicat Dj Gabro, la DCNews.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel