A coborât de pe pe scenă direct în piaţa imobiliarelor. Bon Jovi a dat lovitura în afaceri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Bon Jovi, Facebook
Foto: Bon Jovi, Facebook
Se pare că nu face furori doar în concerte, ci şi în afaceri. Jon Bon Jovi prosperă în afaceri. I-a vândut un imobil chiar şi fostului președinte al companiei Walt Disney, Michael Ovitz.

În urmă cu doi ani, Jon Bon Jovi (60 de ani) își vindea conacul din New Jersey. Acum, artistul face o nouă tranzacție importantă! Pentru o sumă frumoasă de bani, el i-a oferit fostului președinte al companiei Walt Disney apartamentul său din New York.

De la înființarea formației Bon Jovi, (în anul 1983) liderul trupei, Jon Bon Jovi, și-a rotunjit averea din conturi la suma de 410 milioane de dolari. Numai în anul 2019, el a încasat 40 de milioane de dolari, doar din concerte! Cu o așa avere, nu este de mirare că artistul a cumpărat mai multe proprietăți impresionante. De exemplu, în anul 2018, el a plătit 10 milioane de dolari, pentru o casă în Florida, pe malul oceanului, în Palm Beach, informează World Today News. Nu a locuit niciodată în ea, deoarece imediat după ce a renovat-o, a vândut-o pentru suma de 20 de milioane de dolari. O altă tranzacție importantă a fost achiziționarea unui apartament în Manhattan, pentru care a scos din cont suma de 27,4 milioane de dolari.  Apartamentul de 400 de metri pătrați i-a atras atenția fostului președinte al companiei Walt Disney, Michael Ovitz. Interesat de locuința lui Bon Jovi, omul de afaceri i-a cumpărat apartamentul la doar șase zile, după ce artistul a scos apartamentul la vânzare. Care a fost prețul locuinței? Ca să locuiască în casa rockerului, omul de afaceri a plătit suma de 32 de milioane de dolari. Acest lucru înseamnă că artistul a câștigat, în urma tranzacției, 4,6 milioane de dolari, potrivit Forbes.

Lux la etajul 14

Situat la etajul 14, într-un complex de lux, apartamentul deține patru dormitoare, trei băi, o bucătărie spațioasă cu electrocasnice de ultimă generație, un balcon generos, un living cu podele din lemn masiv și o suită principală. De asemenea, în apartament se află mai multe tablouri scumpe și obiecte de artă valoroase. Acest apartament nu a fost singura locuință din New York pe care rockerul avut-o. În urmă cu cinci ani, muzicianul a vândut un alt apartament, din West Village, estimat la suma de 29 de milioane de dolari. 

Ambele dormitoare ale oaspeților au propriile băi și dressing-uri, în timp ce dormitorul principal are o baie somptuoasă cu încălzire în pardoseală. Clădirea în care se află penthouse-ul oferă servicii de pază și concierge și este dotată cu sală de sport cu piscină de 20 de metri, saună, spa, simulator de golf, cinematograf, spațiu de joacă pentru copii și cameră frigorifică. În grădină există o piscină exterioară și o terasă pentru dineuri private, mai scrie sursa citată.

Puţini ştiu că Bon Jovi este acționar majoritar al Philadelphia Soul (echipa care joacă în Arena Football League). Trupa sa „Bon Jovi” a devenit cunoscută după ce a câștigat un concurs organizat de un post de radio din New York, la începutul anilor `80. Cântecul câștigător a fost „Runaway”. Albumul „Have a Nice Day” a ajuns pe locul I în Australia, Olanda, Austria, Germania și Canada după doar o săptămână de la lansare. A fost ales de revista „People” (din SUA) între primii 50 cei mai frumoși oameni din lume în 1996, iar în noiembrie 2000 aceeași revistă l-a desemnat cel mai sexy star rock.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel