89 de copii răpiţi, salvaţi în China. 369 de persoane arestate - VIDEO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
copil nou nascut bebelus
copil nou nascut bebelus

Poliţia chineză a reuşit eliberarea a 89 de copii şi arestarea a 369 de persoane implicate într-o vastă reţea de trafic de fiinţe umane, acţiunea care s-a desfăşurat pe parcursul unei luni vizând mai multe filiere, a anunţat, miercuri, presa oficială din China, citată de Reuters.

Într-unul din cazuri, traficanţii, în majoritate vietnamezi, răpeau copiii din Vieznam şi îi vindeau în regiunile Guangdong şi Guangxi din sudul Chinei, scrie China Daily, care citează un ofiţer din cadrul departamentului de securitate publică din Guangdong.

La mijlocul lunii iulie, poliţiştii au reţinut 39 de suspecţi de legături cu traficul de fiinţe umane şi a salvat opt copii, cu vârste cuprinse între 10 zile şi câteva luni, sedaţi cu pastile de dormit.

Într-o altă intervenţie care a acut loc această lună, poliţia a arestat 330 de persoane suspectate de implicarea în trafic cu fetiţe, scrie China Daily. Operaţiunile poliţiei s-au desfăşurat în 14 provincii. Cei 81 de copii salvaţi în această operaţiune au vârste cuprinse între 10 zile şi patru luni, iar acum sunt în grija autorităţilor.

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel