Data publicării:

8 Motive pentru care ar trebui să investești în lenjerie frumoasă și elegantă (P)

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Economie
WhatsApp
lenjerie
lenjerie
Bărbații nu înțeleg prea bine cum stau lucrurile cu lenjeria.

Când vine vorba de lenjeria noastră, a femeilor, ei văd doar partea senzuală, dar nu cunosc nici măcar o mică parte din avantajele pe care ni le oferă investiția în lenjerie frumoasă și elegantă. Pe de altă parte, când vine vorba de lenjeria lor, ei consideră că astfel de piese vestimentare au un scop pur practic. Dar o femeie, datorită percepției ei complet diferite despre lenjerie, știe că lenjeria ascunde de fapt mult mai multe secrete decât lasă să se vadă. 

Dacă ți-am stârnit curiozitatea în legătură cu acest subiect, te invităm să citești rândurile următoare pentru a afla 8 din misterele lenjeriei.

Ce ar trebui să știe toate femeile despre lenjeria frumoasă și elegantă?

1. Lenjeria este o unealtă perfectă pentru consolidarea încrederii în sine

Nu trebuie să fie la vederea tuturor, ca să te bucuri de o lenjerie sexy așa cum îți place. Tu o porți și ea te face conștientă de atuurile sale prin modul în care ia contact cu pielea ta, protejând-o și mai ales, răsfățând-o. Iar asta nu este tot! Pe lângă felul cum te face să te simți din punct de vedere fizic, lenjeria frumoasă are efecte pozitive și asupra psihicului tău. Știind că porți lenjerie scumpă și frumoasă, îți vei hrăni încrederea în propria persoană, în capacitățile pe care le ai și în ideea că poți să fii așa cum vrei, când vrei tu.

2. Lenjeria delicată și prețioasă te pune în legătură cu latura ta feminină

Femeile nu trebuie să investească în lenjerie incitantă doar de dragul bărbaților! De o lenjerie frumoasă pot profita și ele în aceeași măsură, indiferent dacă sunt sau nu într-o relație. Este lucru demonstrat faptul că lenjeria prețioasă le ajută pe femei să se simtă mai frumoase, mai puternice și mai încrezătoare și nimic nu este mai incitant decât o femeie care își cunoaște propriile calități și este stăpână pe ele.

3. Lenjeria frumoasă joacă un rol important în sănătatea unei relații

Pijamalele largi și tricourile lui sunt moartea pasiunii, dar lenjeria feminină, sexy și provocatoare poate ține flacăra unei relații mereu aprinsă și mai mult, pune și paie pe foc.


4. Dacă investești în lenjerie de calitate, și restul hainelor tale vor arăta mai bine

Lenjeria de calitate, chiar dacă nu se vede, știi că este acolo. Atunci când piesele vestimentare pe care le porți direct pe corp îți îmbrățișează rotunjimile și îți dezmiardă pielea cu textura lor catifelată, și hainele pe care le porți pe deasupra lor arată pur și simplu impecabil.

5. Umbra unei dantele sau o simplă bretea fină de sutien îi poate înnebuni pe bărbați

Când vrei să flirtezi cu cineva, este mai mult decât suficient să îți descoperi neglijent un umăr sau să lași să se vadă puțin din dantela pe care o porți pentru că astfel de gesturi fac mai mult decât o mie de cuvinte în ochii unui bărbat.


6. Când porți lenjerie de calitate, te simți bine 

Când te simți atrăgătoare, ești atrăgătoare. Iar dacă porți lenjerie frumoasă întreaga zi, indiferent dacă există o ocazie în care cineva s-ar putea să ți-o admire sau nu, capeți o aură misterioasă, acel je ne sais quoi, care îi face pe ceilalți să întoarcă privirea după tine.



7. Cumpărarea lenjeriei funcționează ca o terapie, nu-i așa?

Este incredibil de distractiv și relaxant să cumperi lenjerie, nu-i aja? Hai să recunoaștem! Toate femeile adoră lucrurile delicate și frumoase, iar lenjeria de corp, ca cea din magazinul online lenjerieshop.ro, este întocmai visul oricărei femei.

Niciodată nu știi când ai nevoie de lenjerie elegantă și de aceea e bine s-o ai mereu la îndemână

Mai știi când mamele și bunicile noastre spuneau că este bine să porți mereu lenjerie curată pentru că niciodată nu știi când s-ar putea să ai nevoie de o ambulanță? Același lucru se aplică și în ziua de azi când vine vorba de lenjeria elegantă, dar nu doar pentru spital, ci în diferite situații.

De aceea, dacă îți place să porți lenjerie deosebită, hrănește-ți pasiunea pentru că s-ar putea să-ți fie de un real folos la un moment dat!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel