8 Martie, Ziua Femeii. Curse gratuite oferite femeilor. Cine poate beneficia
Data publicării:
Autor: Bianca Ştefan
WhatsApp
Femei
Femei
8 Martie. Femeile pot beneficia de curse gratuite în ziua de 8 Martie, când se sărbătorește Ziua Femeii, folosind aplicația Taxify.

 Vor fi oferite curse gratuite tuturor femeilor care vin la AFI Cotroceni, pe 8 martie, folosind aplicația Taxify. Oferta este valabilă pentru clienții noi (exclusiv femei), înregistrați pe data de 8 martie.

AFI Cotroceni și Taxify sărbătoresc Ziua Internațională a Femeii printr-un parteneriat în cadrul căruia vor fi oferite curse gratuite, în limita a 20 de lei, tuturor femeilor care aleg ca destinație, în ziua de 8 martie, AFI Cotroceni.

"Pe tot parcursul zilei de 8 martie, cursele către cel mai mare mall din România prin Taxify vor fi gratuite pentru femei. Condiția este ca în aplicația de ride-hailing comanda să fie făcută de pe contul unei doamne sau domnișoare și să aibă ca destinație AFI Cotroceni. Gratuitatea va fi valabilă în limita a 20 de lei, exclusiv pentru utilizatoarele care folosesc aplicația pentru prima dată, folosind codul AFICOTROCENI.",a declarat Andra Grigorescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.

Pași de urmat pentru a beneficia de curse gratuite


Mai exact, doamnele și domnișoarele trebuie să facă următorii pași:

-să descarce pe telefonul mobil aplicația Taxify din App Store sau Google Play ( http://txfy.me )
-să activeze funcția de localizare a telefonului (GPS)
- să introducă datele bancare ale cardului
-să deschidă secțiunea Promoții a aplicației și să introducă codul AFICOTROCENI



"Este cadoul pe care îl oferim de Ziua Internațională a Femeii. Am ales colaborarea cu AFI Cotroceni pentru că datele centralizate la finalul anului trecut au indicat că este cea mai populară destinație pentru cumpărături din București, în rândul pasagerilor noștri", a declarat Andreea Magraon, Marketing Manager Taxify.

Vezi și: 8 Martie, Ziua Femeii. Cum își răsfață Dan Badea femeile din familia sa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel