Data actualizării:
Data publicării:

Lucrurile împrumutate de multe ori iau energia și puterea. 5 lucruri pe care nu este bine să le împrumuți niciodată

Autor: Elena Didila | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto Ilustrativ/Pexels Karolina Grabowska
Foto Ilustrativ/Pexels Karolina Grabowska
Există câteva superstiții potrivit cărora nu este bine să împrumuți anumite obiecte din casă deoarece vei avea parte de ghinion și îți va merge rău pe toate planurile.  



Sare

Se spune că nu este bine să împrumuți sarea din casă deoarece acest condiment poartă cu el anumite energii care pot avea efecte asupra destinului tău. Sarea este unul dintre cele mai populare componente magice, de aceea nu este bine să o dai împrumut deoarece persoana care ți-o cere s-ar putea folosi de ea pentru a-ți face rău și atunci când o să o primești înapoi poți să iei și energia negativă și ai putea să îți pierzi norocul, să ai probleme de sănătate sau probleme în familie.

Veselă

La fel ca în cazul sării de masă, veselă din bucătărie este și ea încărcată cu energii ale familiei tale. Astfel, dacă cineva îți cere împrumut o cană, o farfurie sau orice alt vas nu le da.


Haine

Dacă până acum obișnuiai să împrumuți haine prietenelor tale sau altor persoane, uită de acest obicei. Cel mai mare pericol sunt pantofii, care absorb cea mai mare energie negativă dacă sunt purtați de alte persoane.

Multe persoane consideră că este normal sa schimbi lucrurile pentru un timp, dar este mai bine să nu faceți acest lucru. Dacă cumpărați un articol second-hand, nu este nimic în neregulă cu asta, deoarece plătiți pentru el, dar chiar și în acest caz ar trebui efectuata o curățare energetică.

Îmbrăcămintea este personală, prin urmare, chiar dacă o luați de la rudele voastre, care cu siguranță nu vă vor dori răul, este mai bine să oferiți ceva în schimb.



Bijuterii

Bijuteriile nu trebuie împrumutate sub nicio forma altei persoane. Specialiștii în bionergie susțin că bijuteriile au o aură protectoare și dacă sunt împrumutate altei persoane pot aduce mari neplăceri proprietarilor, în special în ceea ce privește sănătatea. Cele mai periculoase sunt bijuteriile din argint sau platină.



Mătura

Dacă o persoană dă sau ia o mătură de la un străin pentru un timp, atunci, în funcție de semne, se pot produce frustrări în domeniul finanțelor. Poate exista o linie neagră, care duce la pierderi monetare aleatorii, probleme la locul de muncă.

Matura nu ar trebui să vă părăsească casa. Acest lucru este valabil numai dacă nu mai aveți nevoie de ea. Dacă o împrumutați, atunci problemele pot, de asemenea, să vă depășească.

Sursa: publika.md




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel