5 ani de la Colectiv. Petre Ionel, REVOLTĂ: Scoateți criminalii la lumină! Nu s-a schimbat absolut nimic
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Petre Ionel susține că la 5 ani de la tragedia din Clubul Colectiv nu s-a schimbat nimic în România.

"5 ani în același întuneric al Colectivului.. Parcă a devenit un laitmotiv, la care schimbăm cifra în fiecare an și... atât! 5 ani de "hibernare" a tuturor autorităților, care ar fi trebuit să facă lumină în acest caz! 5 ani în care s-a pus praful pe dosarul Colectiv și, cel mai probabil, s-au mai rupt niște foi și s-au mai distrus niște dovezi. 5 ani de lacrimi amare ale părinților, rudelor, prietenilor celor dispăruți în nefastul incendiu, încărcate tot mai mult cu dorința de a face dreptate. 5 ani în care adevărații "criminali" și-au văzut de ale lor și, poate, care ne conduc în continuare din scaunele călduțe.

Oare cât timp mai pot fi ignorați pe cei care și-au pierdut copiii și cer dreptate, cer aplicarea legii și pedepse pe măsură? Deja să fi uitat de miile de romani care au ieșit în stradă la acel moment? Sunt 5 ani în care nu s-a schimbat absolut nimic, poate doar numărul infecțiilor nosocomiale, care a crescut considerabil. Lecția Colectiv nu a fost învățată de niciuna dintre autoritățile noastre. Au aplicat în continuare vorba românească "las'că merge și așa!".

Oare mai merge!!! Scoateți criminalii la lumină și aplicați-le pedepsele conform legislației în vigoare. Nu îi mai poate aduce nimic înapoi pe cei 65 de tineri care au murit în chinuri groaznice, dar dacă lor li s-a refuzat dreptul la viață, nici vinovații nu mai au dreptul la o viață liniștită! Amintiți-vă de Colectiv și luați măsuri eficiente în spitalele din România, unde se moare cu zile și din cauza nepăsării și din cauza infecțiilor intra-spitalicești.Odihnă veșnică sufletelor dispărute în "flăcările autorităților române"! Multă putere familiilor!Vom insista până se va face dreptate!", a scris Petre Ionel Pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel