30 de zile de foc politic în România. Chirieac: Se distruge ce a mai rămas. Declaraţii înspăimântătoare!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
iohannis dragnea dc
iohannis dragnea dc
Urmează 30 de zile de foc politic în România, cu termene finale pentru anumite dosare, cu anunţurile pe care trebuie să le facă CCR privind completurile de trei judecători, cu referendumul, cu alegerile europarlamentare, după cum afirmă Radu Tudor. Ce părere are analistul politic Bogdan Chirieac.

"Dacă ar fi numai un foc politic, ar fi perfect. Din nefericire, noi ne-am obişnuit ca justiţia şi statul subteran să se amestece în politică. Atunci, apar lucruri de nesuportat, apar abuzuri înspăimântătoare, apare o Românie răvăşită. Se distruge ce a mai rămas din imaginea României în exterior, se blochează investiţiile, capitalul şi aşa mai departe.

Eu îmi doresc să fie o luptă politică în România, eminamente politică, pentru că, prin intervenţiile astea ale justiţiei, ale unor inşi din justiţie, în viaţa politică, s-au născut formaţiuni politicie neo-marxiste, cu declaraţii înspăimântătoare, fascistoide, faţă de care România trebuie în mod real să se delimiteze", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, în emisiunea "Punctul de Întâlnire" de la Antena 3.

Vezi și: Klaus Iohannis mai are 24 de ore

Andrei Caramitru neagă că Dan Barna a renunțat la serviciile lui: Nu exista niciun contract

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel