România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 30 sep, 09:23
25 de copii OTRĂVIȚI de educatoare cu piureul de fructe! Unul dintre micuți a MURIT!
Pedepasă cruntă pentru o educatoare, care a otrăvit 25 de copii cu piureul de fructe. Femeia ar fi vrut să se răzbune pe unul dintre colegii săi și ar fi pus azotit de sodiu în mâncarea micuților.

Întregul episod s-a petrecut în  provincia centrală Henan (China), iar tribunalul care a judecat acest caz a decis ca autoarea abominabilei fapte să primească pedeapsa capitală. Incidentul s-a petrecut anul trecut, iar procesul s-a încheiat abia acum, perioadă în care unul dintre cei mici a decedat din cauza complicațiilor apărute. 

Totul a pornit de la o ceartă pe care educatoarea criminala a avut-o cu unul dintre colegii săi și s-a încheiat în cel mai tragic mod. Micuții au fost fost otrăviți, aceștia ajungând la spital cu stări de vomă, iar unii leșinați. Intervenția medicilor a fost salutară și salvatoare pentru că 24 dintre micuți au reușit să supraviețuiască. Din păcate, un copil a murit.

Pedeapsa cu moartea primită de Wang Yun a fost dublată de o decizie care a vizat conducerea grădiniței, care a fost obligată să despăgubească familiile tuturor copiilor otrăviți. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro