Urmărește emisiunea live
18 construcții ușoare din elemente modulate în plus pentru puncte de triaj la Argeș, Bistrița-Năsăud, Dolj și Timiș
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto: Pexels
Foto: Pexels
A fost aprobată Hotărârea nr. 117 din 31.12.2021 privind propunerea de scoatere de la rezervele de stat a unor construcții ușoare din elemente modulate, în vederea organizării punctelor de vaccinare și triaj observațional/epidemiologic.

"Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat în ședința de astăzi, 31 decembrie 2021, Hotărârea 117 privind scoaterea de la rezervele de stat a optsprezece construcții ușoare din elemente modulate, în vederea organizării unor puncte de triaj observațional/epidemiologic la unitățile spitalicești din județele Argeș, Bistrița-Năsăud, Dolj și Timiș.

Având în vedere solicitările Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale și Instituției Prefectului din județele Argeș, Bistrița-Năsăud, Dolj și Timiș, referitoare la alocarea unor construcții ușoare din elemente modulate dotate cu sisteme de încălzire pentru organizarea punctelor de vaccinare și triaj observațional/epidemiologic pe teritoriul județelor Argeș, Bistrița-Năsăud, Dolj și Timiș, în conformitate cu prevederile art. 4 alin. (1) lit. c) și art. 81 din O.U.G. nr. 21/2004 privind Sistemul Național de Management al Situațiilor de Urgență, cu modificările și completările ulterioare, în temeiul prevederilor art. 20 lit. k) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 21/2004 privind Sistemul Național de Management al Situațiilor de Urgență, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 15/2005, cu modificările și completările ulterioare, și ale art. 2 și art. 4 din Hotărârea Guvernului nr. 94/2014 privind organizarea, funcționarea și componența Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, cu modificările și completările ulterioare, Comitetul Național pentru Situații de Urgenţă adoptă prezenta Hotărâre:

Art.1 - Se propune Guvernului aprobarea scoaterii de la rezervele de stat a trei construcții ușoare din elemente modulate dotate cu câte un sistem de încălzire, pentru organizarea punctelor de triaj observațional/epidemiologic la Spitalul de Pediatrie Pitești din județul Argeș.

Art.2 - Se propune Guvernului aprobarea scoaterii de la rezervele de stat a opt construcții ușoare din elemente modulate dotate cu câte un sistem de încălzire, pentru organizarea punctelor de vaccinare și triaj observațional/epidemiologic la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, Spitalul Orășenesc „George Trifon” Năsăud și Spitalul Orășenesc Beclean din județul Bistrița-Năsăud.

Art.3 - Se propune Guvernului aprobarea scoaterii de la rezervele de stat a șase construcții ușoare din elemente modulate dotate cu câte un sistem de încălzire și fiecare dintre ele cu patru paturi echipate cu cazarmament, pentru organizarea punctelor de triaj observațional/epidemiologic la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, Spitalul Clinic Municipal Filantropia Craiova și Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș Craiova din județul Dolj.

Art.4 - Se propune Guvernului aprobarea scoaterii de la rezervele de stat a unei construcții ușoare din elemente modulate dotată cu un sistem de încălzire, pentru organizarea punctelor de triaj observațional/epidemiologic la Spitalul Orășenesc Făget din județul Timiș.

Art.5 - Prezenta hotărâre se comunică tuturor componentelor Sistemului Național de Management al Situațiilor de Urgență, pentru punere în aplicare prin ordine și acte administrative ale conducătorilor acestora.", arată o informare de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel