Data actualizării:
Data publicării:

17 răniți după ce un șofer teribilist a spulberat un grup de persoane, în Polonia. Trei minori se află printre victime /video

Autor: Alexandru Negrici | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: Freepik @natanaelginting
FOTO: Freepik @natanaelginting
Un șofer a spulberat o mulțime de oameni într-un oraș polonez, rănind 17 persoane, printre care trei copii.

Două dintre persoanele rănite sunt în stare critică la Szczecin, potrivit Poland-24.com. Șoferul a fugit de la fața locului, dar a fost reținut după ceva timp, potrivit știrilor locale. Motivațiile lui sunt necunoscute.

"Avem un incident aici cu 17 persoane rănite, în prezent, printre care trei minori și doi în stare critică. Persoana care a provocat accidentul a fost reținută", a declarat guvernatorul Adam Rudawski reporterilor, fără a oferi detalii suplimentare.

Imaginile de la locul accidentului arată mai multe servicii de urgență la fața locului, în Szczecin, și un trafic masiv, cu mai multe mașini parcate zdrobite.

Politicianul local Piotr Sobolewski, membru al Consiliului Național al Noii Stângi și al consiliului de conducere al Stângii Szczecin, le-a spus oamenilor să evite zona.

Scriind pe X, cunoscut anterior ca Twitter, Sobolewski a spus că incidentul a provocat blocaje în trafic local.

El a scris: „Șoferi, evitați Piața Rodła din Szczecin, sunt ambuteiaje după ce un șofer de lângă Galaxy a intrat într-o mulțime de oameni și a fugit.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel