Data publicării:

150 de secții pentru românii din Italia care votează la alegerile pentru Parlamentul European

Autor: Liana Ganea | Categorie: Politica
WhatsApp
foto: Ambasada României în Italia, Facebook
foto: Ambasada României în Italia, Facebook
Iată ce trebuie să știe românii care votează în Italia la alegerile pentru Parlamentul European!

"Am votat acum, la una dintre cele două secții organizate la Ambasada României în Italia / Ambasciata di Romania in Italia. Sunt 24 de secții în circumscripția Consulatului General de la Roma (regiunile Abruzzo, Campania, Lazio, Sardegna și Umbria) și încă 126 în restul Italiei. Coordonatele GPS ale secțiilor de vot le găsiți aici: https://tinyurl.com/32zv9wak  Acestea rămân deschise până la ora 22.00. Foarte important: ca să votați, aveți nevoie de un act de identitate românesc valabil în ziua votului (cartea de identitate sau pașaportul)" a scris ambasadoarea Gabriela Dancău.

Unde pot vota românii din Italia

În #Italia, Ambasada și oficiile consulare românești au organizat 150 de secții de votare la alegerile pentru Parlamentul European.

Aici poate fi idntificată secția de votare cea mai apropiată de dvs.: https://tinyurl.com/32zv9wak Puteți vota în baza unui document de identitate emis în România, valabil, la oricare dintre cele 150 de secții de votare organizate în Italia, în intervalul orar 7.00-22.00 - informează Ambasada României în Italia printr-o postare în online.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel