11 noiembrie 2018. ATENȚIE: Află misterul lui 11.11
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Duminică este 11.11.2018, a 11-a zi a celei de-a 11 luni din an.  

În numerologie, numărul unu se referă la începuturi. Când e o înșiruire a acestei cifre, cum ar fi 11.11, se creează o energie puternică pentru acea zi. Astfel, azi este o zi favorabilă pentru a ne gândi la viitor, pentru a stabili noi idealuri, noi planuri.  

Astrolog: cum va fi pe 11 noiembrie

Cu privire la ziua de 11 noiembrie, iată ce scrie pe blogul Constelația Destinului astrologul Ioan Burculeț: în „ultima zi din săptămână, duminică 11, noiembrie, idealurile, filozofiile de viață, acceptarea și calmul vor avea continuitate. Prezența lui Jupiter în constelația Săgetător, pentru că tranzitul este la început, ne conferă o altă viziune asupra tuturor formelor de manifestare din jurul nostru. Altfel vom înțelege nevoile semenilor noștri pe întreg parcursul zilei. Altfel ne vom manifesta în dialogul și forma comunicării noastre în relațiile socio-umane și nu numai.

Câștigați vom fi și în arealul sentimental iar singuratecii își pot întâlni partenerul(a). Nimic nu este exclus în ultima zi a săptămânii și acest lucru datorită rezonanței benefice pe care o vom resimți ca formă de manifestare pozitivă și de constructivitate!

Vibrațiile și aspectele conferă echilibru și capacitatea de a ne simți relaxați pe întreg parcursul zilei. Evenimentele de criză independente de voința noastră vor fi mult mai bine gestionate, astfel încât ne vom bucura de progresul pe care îl putem conștientiza cu ușurință".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel