1 Iunie, zi liberă. Dan Negru, semnal de alarmă după votul aleșilor
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Dan Negru Herculane
Dan Negru Herculane
Dan Negru, prezentatorul show-ului de talente cu copii de la Antena 1, a transmis, marți, un semnal de alarmă, după ce Camera Deputaților a adoptat în unanimitate legea prin care ziua de 1 iunie, când se sărbătorește Ziua Copilului, va fi zi liberă nelucrătoare pentru toți românii.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, Dan Negru trage un semnal de alarmă, într-un mod emoționant, privind situația grea în care se află mulți copii din țara noastră.

1 Iunie va fi zi liberă, cică așa au votat deputații. Acu' le sugerez să se urce într-un autobus și să bată drumurile țării. Pe Ioana, am găsit-o lângă Hadambu, pe un drum de țară, în Moldova. Are 9 ani și duce vacile la păscut, în fiecare zi! Se va bucura mult că 1 Iunie e zi liberă, nu? Pentru Ioana și ceilalți ca ea, face cineva, ceva?, a scris Dan Negru, pe Facebook, unde a postat și două fotografii în care apare micuța la care face referire.

Deputații au adoptat marți, cu majoritate de voturi, proiectul de lege pentru modificarea Codului Muncii care prevede că 1 iunie - Ziua Copilului - este zi nelucrătoare.  Legea merge la promulgare la președintele Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel