Zsa Zsa Gabor a realizat că i-a fost amputat piciorul, la 18 luni după operație
Data publicării:
Autor: Banica Oana
WhatsApp
zsa-zsa-gabor-2-afp
zsa-zsa-gabor-2-afp

Intervenția chirurgicală a fost realizată în ianuarie 2011, dar actrița în vârstă de 95 de ani și-a dat seama că medicii i-au amputat piciorul abia la 18 luni după operație.

[caption id="attachment_234603" align="alignleft" width="275"] Sursă foto: mediafax.ro[/caption]

Zsa Zsa Gabor a fost de multe ori spitalizată, după ce și-a fracturat șoldul, căzând din pat, în iulie 2010. În ianuarie 2011,în urma unei infecții, actriței i-a fost aputată o mare parte a piciorului drept. Actrița americană de origine maghiară a suportat și o operație de reconstrucție a articulației șoldului, în 2010, iar în 2012 aceasta a fost victima unui accident de automobil, în urma căruia a rămas parțial paralizată.

Zsa Zsa a decoperit faptul că piciorul ei a fost amputat în momentul în care a încercat să se ridice din pat, a declarat cel de-al nouălea soț al ei, Frederich von Anhalt. ”Lipsește ceva!” a exclamat actrița, îngrozită.

Soțul ei susține că nimeni din anturajul vedetei nu a putut să o informeze despre operația de amputare, pentru că nimeni nu voia să o supere. Nu a putut să facă singură această descoperire deoarece are o mână paralizată, iar cealaltă este prea scurtă pentru a ajunge la locul de unde piciorul drept i-a fost amputat. Frederic von Anhalt adaugă faptul că soția sa nu este conștientă nici de faptul că este hrănită printr-un tub.

"Acest lucru ar supăra-o foarte tare. Ea a fost întotdeauna atât de strălucitoare şi este atât de vanitoasă", a spus acesta.

Actrița trăiește imobilizată la pat, în reședința ei din Los Angeles.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel