Zodiile și rușinea. Ce se ascunde sub rușinea fiecărui semn zodiacal
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
În timp ce rușinea se manifestă în moduri diferite, astrologul psiholog Jennifer Freed ne provoacă să vedem mesajele universale care stau la baza lor în diagramele noastre astrologice. 

Folosind energiile fiecărui semn astrologic, putem intra în ceea ce poate fi ascuns sub „rușine” și apoi să găsim direcții pentru a ne regăsi demnitatea.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Berbecii tind să se simtă rușinați de comportamentele impulsive, egoiste și de a acționa. De multe ori le este rușine de cât de mult vor să fie în centrul atenţiei. Ei îşi pot regăsi demnitatea dându-și seama că comportamentul eruptiv provine din iritarea interioară și din lipsa de calm emoțională. Berbecilor le e rușine când înțeleg că poate că s-au grăbit prea mult, însă ei trebuie să înțeleagă că în spatele acțiunilor lor va sta mereu teama de a pierde. 

Taur/ Ascendent în Taur

Taurii tind să simtă rușine că au nevoie de securitate materială, stabilitate și control. De multe ori se simt rușinați de concentrarea lor pe bani. Îşi pot regăsi demnitatea realizând că dorința de confort face parte din întruparea lor; când recunosc că tratarea corpului lor ca fiind un templu și hrana de calitate este ceea ce îi bucură cu adevărat, dorințele se vor diminua de la sine. Când energia Taurului este îndreptată spre stabilizarea vieții pentru ceilalți, ea este împlinită.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Gemenii pot simți rușine că sunt neglijenți în acțiuni și cuvinte și că au mintea împrăştiată. De multe ori se simt rușinați pentru că sunt neînrădăcinați și superficiali. Aceste părți ale sinelui pot fi alinate realizând că nu aceasta este adevărata lor natură. Gemenii pot simți compasiune și pot găsi în mod activ modalități de a-și stabiliza mintea. Gemenii sunt oameni prietenoși, sunt extrem de curioși și îți fac viața mai frumoasă, precum o pată de culoare într-o cameră complet albă. 

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel