Zodii cu o logică imbatabilă. Te lasă fără replică
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Unele zodii te   lasă   fără   replică ,  având  o  logică   imbatabilă   și  o putere de argumentare de invidiat.

Fecioară

Guvernată de Mercur, planeta rațiunii și a comunicării, Fecioara este cea mai organizată zodie dintre toate. Excelează la capitolul argumentare. Este foarte practică, extrem de flexibilă și plină de resurse. Extrem de atentă la detalii, e capabilă să identifice erori și defecte dintr-o singură privire. Adoră să analizeze, să investigheze și să despice firul în șapte. Fecioara este una dintre cele mai altruiste zodii. Știe mai bine ca oricine să fie permisivă și crede cu tărie că nu există viață fără concesii. Adoră să muncească, să se facă utilă și să aducă o contribuție..

Gemeni 

Când spui Gemeni, spui implicit comunicare. Zodia e făcută pentru dialog, schimb de informații, observarea evenimentelor și trecerea în revista a tuturor lucrurilor pe care le experimentează. Este flexibilă în gândire, extrem de adaptabilă și jovială. Aceste calități o recomandă cu brio pentru meseria de jurnalist. Adoră să observe, să constate și să afle tot ce se petrece. vorbește despre tot și despre toate, părând să aibă răspuns la toate întrebările.  

Balanță 

Cea mai mare dorință este să echilibreze și să armonizeze mediul înconjurător și relațiile dintre oameni. Balanța privește lucrurile și situațiile din cel puțin două unghiuri. Are o minte  ageră, activă și rațională. Niciun alt semn zodiacal nu știe să compare și să analizeze o problemă așa cum o face Balanță. Nu va lua niciodată o decizie, înainte de a revizui toate punctele de vedere, notează ele.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel