Data publicării:

Zodii care trec rapid de la o dispoziţie la alta

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Zodii care trec rapid de la o dispoziţie la alta
Zodii care trec rapid de la o dispoziţie la alta
Unele zodii îşi pot schimba starea de spirit într-o clipă.

Rac

Întreabă pe oricine care e zodia cea mai instabilă emoţional şi îţi va spune că Racul. El simte totul profund. Un Rac bine dispus le va arăta iubire celor dragi, pe când unul într-o dispoziţie proastă se va dezlănuţui sau va pleca pur şi simplu pentru a evita să facă pe cineva să sufere din cauza negativităţii lui. Cel mai bun lucru e că acesta se simte confortabil cu stările lui de spirit şi că îşi exprimă sentimenetele. El este, de asemenea, bun în manipularea stărilor de spirit ale altor persoane.

Peşti

O persoană născută în această zodie poate fi exagerat de sensibilă şi îşi poate schimba starea de spirit într-o clipă. Se lasă afectată chiar şi de cele mai mici lucruri care o pot trimite într-o spirală a tristeţii. Peştii nu fac faţă conflictelor şi sunt mai susceptibili de a internaliza o problemă decât de a se ocupa direct de ea. Urăsc să se simtă neputincioşi sau ca şi cum nu ar fi făcut suficient pentru a ajuta pe cineva.  

Berbec

Un Berbec nu îşi va ascunde starea de spirit sau sentimentele. Dacă e supărat pe tine, vei ştii asta. Dar asta nu e totul, el e hotărât să intre în competiţie doar pentru a arăta că e mai bun ca tine. Indiferent cât de intensă va fi starea lui emoţională, ea nu va dura prea mult.

Balanţă

Este o rutină a Balanţei să întrebe dacă cineva e supărat pe ea, chiar dacă răspunsul este, de obicei, nu. Ea se teme că a deranjat cumva pe cineva sau că a supărat pe cineva, iar asta îi afectează starea de spirit. 

Gemeni

Ori de câte ori cineva întreabă un Geamăn dacă e într-o stare proastă, el va răspunde că e bine şi oferă o mulţime de motive care să susţină aceasră informaţie. Din păcate, asta demonstrează, de obicei, contrariul. Gemenii tind, de asemenea, să îşi expună sentimentele pe reţelele de socializare, iar când revin mai târziu şi citesc ce au scris, se vor simţi expuşi şi un pic jenaţi, notează ele.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel