Zodii care se torturează fără motiv
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Zodii care se torturează fără motiv
Zodii care se torturează fără motiv
Unii oameni creează scenarii care nu vor exista. Proiectează cele mai grave situaţii şi se torturează singuri, totul pentru că nu ştiu ce urmează să se întâmple. 

Ele sunt cele mai complexe zodii din punct de vedere emoţional:

Săgetător

Nu poţi fi un Săgetător adevărat dacă nu ţi-ai terorizat mintea cu ce urmează să se întâmple sau cu ce crede că se va întâmpla. El trăieşte pentru adevăr, iar atunci când pur şi simplu nu ştie, creează un univers paralel după propriile posibilităţi, ceea ce îl face să aibă tot felul de trăiri intense.

Taur

Taurul nu are niciodată mintea goală. Lui îi place să se arunce cu totul în complexitate. Nu ia nimic aşa cum i se oferă, ci analizează mereu ce se întâmplă cu adevărat. Gândeşte într-un mod complex şi de multe ori sfârşeşte prin a fi confuz.

Gemeni

Fiind o zodie duală, Gemenii au sentimente profunde. Ei suferă foarte mult pentru că sunt prea sensibili uneori. O situaţie fericită poate sfârşi într-o tristeţe profundă. Acest semn vede mereu ambele părţi ale unei situaţii.

Berbec

Mintea unui Berbec e setată la un nivel înalt, de aceea el gândeşte în permanenţă prea mult. Acesta e foarte sensibil, ceea ce îl împinge adesea la tulburări psihice. Berbecul are un mod de gândire complex care îl sabotează prin proiectarea unor situaţii nefericite de moment.

Fecioară

Fecioara are tendinţa de a simţi totul în moduri care mai de care mai complexe ce o conduc spre bătălii mintale lungi şi intense. Acestea au întotdeauna ca rezultat anumite tulburări personale.

Peşti

Peştii trebuie să facă ceva ca să fie nefericiţi, notează eva.ro. Ei se plâng şi dau vina pe soartă. Între talentul lor de a simţi excesiv totul şi predispoziţia pentru o rătăcire paranoică se află cu drum cu trăiri care mai de care mai intense şi complexe.  

Vezi și: Zodia care nu se dă bătută niciodată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel