Data publicării:

Zodii care pun nevoile altora deasupra interesului personal

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Zodii
Zodii
Unele semne zodiacale pun binele altora deasupra interesului personal.

Pești

Persoanele născute în zodia Pești au o mare satisfacție atunci când fac bine persoanelor din jur, acesta fiind motivul pentru care se pun pe ele pe locul doi. Peștii tind să se compromită pe ei înșiși. Sunt genul de oameni care ar face orice pentru a-i ajuta pe ceilalți, chiar dacă ei nu primesc nimic în schimb, nici măcar mulțumiri. 

Rac

Racii încearcă să mulțumească pe toată lumea, uitând să facă lucruri și pentru ei înșiși. Racii trăiesc prin persoana iubită, luând problemele acestei persoane asupra lor. Ironia este că lor nu li se pare că sunt prea buni cu ceilalți.  

Capricorn

În cazul Capricornilor, faptul că se pun pe ei pe locul doi merge mână în mână cu dependența lor față de anumite persoane. Poți conta întotdeauna pe un Capricorn că va fi acolo când ai nevoie, chiar și când nu știi că ai nevoie.  

Balanță

Balanțelor nu le place să dezamăgească oameni. Așa că vor face orice, inclusiv să renunțe la nevoile lor, pentru a le face pe plac celor din jur. Nu se simt confortabil atunci când simt că nu au dat tot ce au putut pentru a ajuta pe cineva.

Fecioară

Fecioarele sunt perfecționiste, dar asta nu înseamnă că sunt egoiste. Adevărul este că dacă o Fecioara are o rudă sau un prieten care are nevoie de ajutor, va fi acolo. Rareori cer și ele o favoare, întrucât le place să obțină totul pe merit propriu. Fecioarele se simt responsabile pentru orice problemă și orice greșeală, chiar și atunci când nu ține de ele.

Vărsător

Atâta timp cât ești prieten cu un Vărsător, te poți baza pe el, notează elle.ro. Atâta timp cât va putea, te va ajuta. Dacă nu, va știi pe cineva care te-ar putea ajuta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel