Data publicării:

Zodii care dezvăluie orice detaliu

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Zodii
Zodii
Dacă ești o persoană introvertită, preferi să te asiguri că relația ta este una serioasă, înainte de a afla familia și prietenii. Însă, dacă ești extrovertită, abia aștepți să afle toată lumea. Potrivit astrologiei, semnul zodiacal poate arăta ce fel de persoană ești, introvertită sau extrovertită.

Scorpion
Nu va fi genul care să împărtășească absolut orice detaliu despre un lucru privat, cum ar fi statutul relației. Femeia din această zodie apreciază foarte mult intimitatea. Ea va vorbi rar despre partenerul ei, doar în cazul în care este întrebată.

Fecioară
Fecioara este foarte rezervată în legătură cu anumite aspecte ale vieții sale, în special relațiile de iubire. Ea nu va nega existența unui partener dacă va fi întrebată, însă nu este genul de persoană care să povestească cu ușurință.  

Capricorn
Femeia din zodia Capricorn poate fi foarte îndrăgostită de cineva, însă ăsta va fi doar secretul ei, pe care nu-l va împărtăși nimănui. Ea nu este o persoană rușinoasă sau timidă. Această zodie este doar foarte modestă și îi place să-și țină viața personală cât mai privată.

Balanță
Balanța este o persoană liniștită și calmă. Indiferent de emoția pe care o simte, chit că este fericită sau supărată, nu se va expune în fața altora. Este foarte bună în a se controla. Și, cu siguranță, dacă vine vorba de o nouă relație, nimeni nu va afla nimic.

Pești
Femeia din zodia Pești este tot genul de persoană care preferă să rămână tăcută în legătură cu relația ei. Ea preferă să se bucure în liniște de ea decât să-i implice și pe alții.

Taur
Persoana din zodia Taur nu e nevoită să-ți spună că este într-o relație, pentru că îți poți da seama și singur. Obrajii îmbujorați, zâmbetul mare și strălucirea din privire o vor da de gol imediat. Ea știe că nu trebuie să împărtășească orice detaliu, în special despre viața ei privată.

Vărsător
Femeia din zodia Vărsător este genul de persoană care se ferește de oamenii curioși și nu dezvăluie nici măcăr informații de bază. Nu-i place când alții vor să afle tot, așa că dacă începe o nouă relație, va alege să țină totul pentru ea, măcar la început. 

Săgetător
Persoana din această zodie nu consideră că este important să zică tuturor despre noul partener, deoarece s-ar putea să nu reziste prea mult lângă el.

Leu
Persoana din această zodie adoră să fie într-o nouă relație. Ea consideră că iubirea trebuie să fie celebrată, așa că nu o vei vedea încercând să ascundă ceva.

Rac
Persoana din această zodie nu este atât de matură când vine vorba de relația ei, deoarece este mult prea entuziasmată ca să țină totul pentru ea. Când întâlnește pe cineva pentru prima oară, ea mereu consideră că acea persoană este „the one". 

Berbec
Această zodie va spune tuturor despre noua ei relație, fără să-i pese de părerea nimănui. Ea adoră să fie îndrăgostită și vrea cu adevărat să împărtășească acest sentiment. Nu contează dacă se întâlnește cu cineva de câteva săptămâni sau luni, ea vrea să se știe cât de fericită este.

Gemeni
Persoana din zodia Gemeni spune tuturor despre relația ei, notează ele.ro. Ar țipa de la înălțime noua veste dacă ar putea. Ea adoră să spună lumii că are o nouă relație, deoarece este mult prea entuziasmată pentru a ține acest lucru doar pentru ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel