Zodiac august 2020. Horoscopul pentru fiecare zodie, dezvăluit de către astrologul Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Litoral
Litoral
Horoscop. Luna august este una a schimbărilor. Dar trebuie să știți că nu vor fi firești, simple, și neapărat pozitive.

Berbec

Careurile lui Marte vor fi responsabile de multe dispute la locul de muncă. Dorința ta de a crește se va ciocni de nevoia ta de a fi independent sau de nu a primi deloc ordine. Cei care își caută un loc de muncă vor întâlni numeroase blocaje.

Taur

Gesturile partenerului vor fi cel puțin controversate. Acesta va reacționa într-un mod neașteptat și bineînțeles, tare neplăcut pentru tine. Îți va fi greu să îl înțelegi, iar comunicarea deficientă. Va trebui să înțelegi că dreptatea nu este ceva absolut.

Gemeni

Înainte de a-ți face alte planuri pentru viitorul apropiat, asigură-te că acelea actuale sunt serioase sau doar niște mofturi. În orice caz, vei întâlni diverse piedici în realizarea lor, sau prietenii te vor influența în mod negativ.

Rac

Atmosfera de la serviciu este conflictuală, nu ești deloc de acord cu ea, însă nu vei avea niciun cuvânt de spus în acest sens. Partenerul va observa că starea ta de spirit nu este cea mai bună și te va forța să reacționezi mai serios.

Leu

Astrele îți recomandă să fii foarte atent când pleci la drum sau când susții examene. Pot apărea situații ciudate și frustrante. Începutul lunii aduce o revelație legată de relația actuală sau de persoana pe care vrei să cucerești. În preajma zilei de 19 august vei dori să începi un nou proiect. Nu neglija sănătatea!

Fecioară

Pentru ca tu să te ocupi și de bunăstarea ta, ai nevoie de multe șuturi de la Univers, ceea ce se va întâmpla în august. Cu cât vei uita de tine, cu atât te vei confrunta cu situații care te obligă să ai mai mult timp liber, să îți reiei vechile pasiuni sau te gândești la ce înseamna iubirea pentru tine.

Balanță

Persoana iubită va crea multe necazuri, nu neapărat ție. Însă atât cele directe, cât și cele indirecte te vor indispune la fel de mult. Conflictele cu ea se vor stinge greu, relația va fi ca o oală sub presiune. Prietenii sunt cei care te salvează din multe situații.

Scorpion

Colegii îți vor pune multe bețe în roate. Nu o vor face intenționat, dar clar vei fi afectat. Nu vei avea nicio zi liniștită și aproape că nu vei mai avea chef să te duci la serviciu. O vei face, însă cu multă silă. Atitudinea partenerului te va face să îți dai seama ce contează cu adevărat în viață.

Săgetător

Copiii au nevoie de mai multă atenție, iar dacă tu nu le-o vei oferi, vor face numai boacăne, care te vor costa scump. Dacă practici un sport, luna august cere de la tine mai multă disciplină. Chiar dacă partenerul îți spune să te mai potolești, tu tot vei cheltui în neștire.

Capricorn

Părinții, rudele apropiate sau cele ale partenerului te vor îngrozi cu acțiunile lor total necugetate. Vei dori să stai pe acasă cât mai puțin și să nu te implici deloc în aceste probleme. Banii vor fi subiectul cel mai des discutat.

Vărsător

Comunicarea poate fi cheia succesului, dar replicile tale din august vor declanșa o mulțime de momente stânjenitoare pentru cei dragi. Vei comenta la orice, vei găsi reproșuri și critici, deși nu ți le va cere nimeni. Din fericire, partenerul este mai înțelegător.

Pești

Dacă nu îți faci încă din primele zile ale lunii un plan financiar, vei vedea că, la finalul lunii vei avea și datorii. Și nu neapărat pentru că ai fi făcut o investiție, ci pentru că ai cheltuit în stânga și în dreapta pentru bunăstarea altora. Vei munci mult, dar vei primi și laude.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel