ZODIA zguduită în 2022: o altă carieră, o altă relație. Află toate secretele oamenilor dragi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
O zodie va descoperi lucruri despre oamenii dragi la care nu s-ar fi gândit niciodată. 

„În 2022 vei primi extemporal de la astre, vor dori să verifice dacă ți-ai învățat lecțiile din 2021. Dacă vei trece testul, vei începe să îți construiești o nouă fundație: o altă carieră, o relație sau o casă/familie. În funcție de maturitatea afișată, vei primi “cărămizile” necesare pentru fiecare “etaj”. Și totul începe de la stabilitatea ta emoțională, de la acceptarea propriului adevăr și nu fuga după idealurile altora. (...) Conjuncția lui Jupiter, guvernatorul tău, cu Neptun din 12 aprilie te va provoca serios. În ce fel? Vei descoperi lucruri despre oamenii dragi la care nu te-ai fi gândit. Sau vei lua decizii care îi vor uimi pe toți. Dar o poți lua de la capăt. Dintr-o dată, vei fi mai atent la modul în care îți expui viața intimă. Trecerea ta de la varianta ta extrovertită la cea introvertită se va produce într-un mod foarte firesc. Îți vei păstra optimismul, însă mai mult pentru acțiunile tale. (...) În 2022, vei dori să stai mai mult pe acasă, poate să îți vizitezi părinții și rudele mai des. Mulți vor căuta vindecarea copilăriei, relației cu familia. Nu va fi ușor, mai ales pentru că îți va fi greu să accepți și adevărul celuilalt. Încearcă să nu te mai contaminezi cu trăirile oamenilor dragi.

Rana de nedreptate se va manifesta în toate domeniile: la școală, la serviciu sau în relație. Dar, în 2022, îi poți da un sens acestei răni. Prin implicarea într-un proiect sau dorința de a studia ceva nou. Față de alte vremuri, în 2022, îți vei da seama când vei avea exces de zel”, a transmis Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens, despre Săgetător și cei cu ascendent în această zodie. 

Mai multe previziuni pentru anul 2022 pe ASTROSENS.RO!

 

VEZI ȘI: Numerolog: Persoanele care au în destinul lor să aibă mulți bani și succes

 

Pe 21 septembrie, Lună Plină în Pești ”destul de stresantă”

 

Pe 21 septembrie va fi Lună Plină în Pești. „Marte, planeta acțiunii, a energiei și a furiei, a intrat miercuri în semnul Balanței, unde va sta până pe 31 octombrie. Timp suficient să se întâlnească și cu Soarele și cu Mercur retrograd. Pe 21 septembrie avem o Lună Plină în Pești destul de stresantă”, a transmis Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens.

„În asemenea perioade, vom avea nevoie de tot felul de instrumente care să ne echilibreze sau care să ne ajute să nu luăm decizii pripite și să nu căutăm conflictele”, a subliniat Daniela Simulescu.

 

Eclipsă în noiembrie 2021

 

Va avea loc o eclipsă importantă în luna noiembrie. „19 noiembrie 2021. Țineți minte această dată. Atunci avem o Eclipsă de Lună/Lună Plină pe axa Scorpion-Taur. Până aici, nimic neobișnuit, doar că Eclipsa, pe harta astrologică a României, va zgudui multe puncte puternice”, a spus Daniela Simulescu.

„Să nu uităm de evenimentele politice importante de la finalul anului. Pe lângă asta, atunci când vorbim de Taur-Scorpion, suntem obligați să amintim de siguranță/asigurare, bani, resurse, informații ascunse. Atunci se va schimba ceva în conștiința românilor. Nu își are rost întrebarea dacă va fi de bine sau de rău. Va fi pur și simplu”, a mai transmis Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel