ZODIA testată în această săptămână. Ce trebuie să SCHIMBE - HOROSCOP
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Horoscop
Horoscop
O zodie trebuie să se gândească mai mult la copilul interior. 

”Luna Nouă fiind în Gemeni, săptămâna începe pentru Fecioare gândindu-se la ceea ce au și ceea ce vor să dobândească cu ceea ce au. Fecioarele vor trebui să asculte de tot ceea ce înseamnă autoritate în viața lor. E un moment în care ar trebui să ascultați, să întrebați, să faceți ceea ce vi se recomandă, pentru că nu primiți recomandări cu sens rău. Orice ați proiecta pentru viitorul apropiat, simțiți că vi se ia preșul de sub picioare. E momentul să apelați la niște persoane în care aveți încredere, care s-au dovedit obiective și care văd la fel de practic viața ca și voi. Trebuie să vă dați seama ce greșiți, ce nu merge, să vă faceți planuri de viitor.

Sunteți testați, provocați să vă dați seama ce pasiuni aveți, ce bucurii aveți, cum vă prezentați în fața lumii, cum vă prezentați în fața voastră. Mă refer la copilul interior, cum vă purtați cu el.

Țineți cont că discuțiile despre vă spuneam inițial, cu persoanele importante, vă vor ajuta să corectați și copilul interior. 

Vă pricepeți să vă puneți limite și copilul interior nu știe să mai trăiască și exact de acolo să vi se ia preșul de sub picioare pentru că-n sinea dvs e ceva de genul: orice aș face, eu nu merit. Nu! Săptămâna aceasta trebuie să schimbați această percepție” a spus astrologul Daniela Simulescu la DCNews, cu privire la horoscopul din perioada 3-9 iunie 2019 pentru cei din zodia Fecioară.  

Vezi mai mult despre horoscopul pentru Fecioară și pentru celelalte zodii: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel